• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED lijnverlichting

LED lijnverlichting voor binnen creëert energiezuinige, flexibele en praktische verlichting op kantoor en in andere bedrijfsomgevingen. Het voorkomt schaduwen in de verlichte ruimte en laat zich eenvoudig monteren, om er op praktisch iedere gewenste locatie gebruik van te maken. Lees meer

Producten 12-12 van 12

Van hoog naar laag sorteren
  1. Berla
    Samen te stellen
    BP0030 LED-hanglamp L 2000 mm x B 55 mm x H 60 mm 60W Wit
    BP0030 LED-hanglamp L 2000 mm x B 55 mm x H 60 mm 60W Wit
    Vanaf € 1.090,88 € 901,55
    Op voorraad
Pagina
per pagina
LED lijnverlichting kledingwinkel design op maatLED lijnverlichting kledingwinkel design op maat

Wat is LED lijnverlichting?

Lijnverlichting op basis van LED is uitermate flexibel, geschikt voor grotere ruimtes en bovendien een heel duurzame keuze:

  • Flexibel en makkelijk te monteren
    De LED lijnverlichting voor binnen laat zich makkelijk en op een heel flexibele manier monteren. Gebruik het met een handig kliksysteem, voor een degelijke bevestiging zonder ingrijpende aanpassingen aan het plafond of de locatie.
  • Geschikte voor grotere ruimtes
    De lijnverlichting in LED is uitstekend geschikt voor grotere ruimtes, dankzij de langere afstanden die je daarmee moeiteloos overbrugt. Verlicht een kantoor, winkelruimte, werkplaats of andere zakelijke omgeving.
  • Duurzaam en energiezuinig
    De LED verlichting heeft een extra lange levensduur en werkt bovendien ontzettend energiezuinig. Het is daarmee een dubbele duurzame keuze, die bijdraagt aan een lagere energierekening.

De verlichting voor binnen bestaat uit armaturen en alle andere benodigdheden om het systeem aan te kunnen sluiten. De lichtbronnen, armaturen en aansluitmaterialen zorgen bijvoorbeeld aan het plafond voor de verlichting waar u in de ruimte gebruik van wilt maken. Uiteraard heeft u daarbij de keuze uit verschillende lichttemperaturen, zoals in 4000K voor natuurlijk wit licht en 6000K voor helder of koel wit licht.

Dankzij afwerkingen in aluminium en andere hoogwaardige materialen stemt u de lijnen eenvoudig af op de rest van het interieur of de uitstraling binnen uw bedrijf. Het resultaat is praktische en duurzame verlichting, die bovendien bijdraagt aan de professionele indruk die u met de LED-lampen wilt maken.

LED lijnverlichting kledingwinkel wit designLED lijnverlichting kledingwinkel wit design
LED lijnverlichting kantoor gang wit pendelLED lijnverlichting kantoor gang wit pendel

Twee soorten lijnverlichting

LED lijnverlichting is er in twee verschillende soorten, afhankelijk van de toepassing die u voor ogen heeft:

  • Voor magazijnen en industriehallen
    Zoekt u naar lichtlijnen om aan het plafond op te hangen? De lijnverlichting voor industriële toepassingen garandeert optimale verlichting. Let onder andere op de kleurtemperatuur, naast het aantal lumen aan lichtopbrengst (op de vloer).
  • In winkels en kantoren
    Aan winkels en kantoren leveren we een ander soort LED lijnverlichting. Het gaat om lijnmodules die we aan staaldraden bevestigen. Op die manier hangt u de verlichting op die bijdraagt aan de productiviteit of gewenste sfeer.

Toepassingen voor bedrijven

De lijnverlichting voor binnen is goed geschikt voor tal van verschillende kantoren, werkplaatsen en andere bedrijven. We verlichten bijvoorbeeld magazijnen, loodsen, fabriekshallen en distributiecentra. Daarnaast adviseren we graag over de mogelijkheden in sporthallen en bijvoorbeeld parkeergarages.

De verlichting voor binnen laat zich eenvoudig koppelen. Wij zorgen er met de A-merken voor dat u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. Dit geldt voor zowel de koppelingen als armaturen, waarmee u kunt rekenen op de professionele toepassing die belangrijk is binnen uw organisatie.

Tip: op zoek naar geschikte lijnverlichting voor uw bedrijfsomgeving, maar weet u niet goed waar te beginnen? Vraag het onze verlichtingsspecialisten. We denken graag met u mee, over de specifieke toepassing of een compleet verlichtingsplan voor uw bedrijf.

LED tl armaturen sportschool waterdicht opbouw pendelLED tl armaturen sportschool waterdicht opbouw pendel
LED railverlichting sportschool wit lijnverlichting plafondLED railverlichting sportschool wit lijnverlichting plafond

LED lijnverlichting kopen

Wilt u LED lijnverlichting kopen? Vanuit ons brede assortiment bestelt u eenvoudig wat u nodig heeft. En zoekt u in plaats daarvan naar advies voor uw project of plannen? Onze specialisten in LED-verlichting voor bedrijven denken graag met u mee. We ontwerpen een compleet lichtplan of integreren de lijnverlichting voor binnen met de andere lichtbronnen waar u op dit moment al gebruik van maakt.

Voordelen van bedrijfsverlichting.be

  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  +31 (0)30 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

LED railverlichting kledingwinkel winkel wit spotsLED railverlichting kledingwinkel winkel wit spots
Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.