• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED opbouwarmaturen

Binnen ons assortiment aan LED opbouwarmaturen heeft u de keuze uit diverse soorten LED panelen, opbouwspots en opbouw LED armaturen. Deze verschillen bijvoorbeeld qua lichtopbrengst, dimbaarheid en kleurtemperatuur. Zo vindt u altijd een armatuur dat past bij uw specifieke situatie. Alle LED opbouwarmaturen zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Omdat wij veelal direct uit voorraad kunnen leveren, kunt u snel van start. Lees meer

Producten 133-143 van 214

Van hoog naar laag sorteren
  1. Service

    Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

    Gratis verzending

    Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

    • Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
    •  Deskundig lichtadvies op maat
    •  Uitsluitend A-merken
    •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
LED plafondarmaturen plafonniere zwart rondLED plafondarmaturen plafonniere zwart rond

Meer informatie

Een LED opbouwarmatuur is zeer breed toepasbaar. Deze worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor het verlichten van magazijnen en productiehallen, maar ook als winkelverlichting en kantoorverlichting. Dit type verlichting dankt haar naam aan de wijze waarop de montage plaatsvindt. Een opbouwarmatuur wordt op het plafond of tegen de muur gemonteerd.

Vindt u het lastig om te bepalen welk opbouwarmatuur het beste past bij uw gebruikstoepassing? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u geheel vrijblijvend advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

LED Armaturen opbouw assortiment

Binnens ons assortiment LED opbouwarmaturen voeren wij de kwalitatieve merken MacBright, Berla, Light4U en Lival. Deze merken hebben hun kwaliteit in de loop der jaren bewezen. U ontvangt daarom standaard tot 5 jaar fabrieksgarantie op deze armaturen.

Wanneer u op zoek bent naar LED opbouwarmaturen die uw huidige TL-verlichting kunnen vervangen of opbouwarmaturen zoekt voor het verlichten van middelgrote oppervlaktes, dan zijn de armaturen van MacBright een goede keuze. Hierbij heeft u de keuze tussen tussen een rechthoekig en een vierkant model. De lichtopbrengst varieert van 3700 tot 5400 lumen. Deze armaturen zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000, 4000 en 5300 Kelvin. Optioneel zijn de modellen van Macbright dimbaar leverbaar.

Berla biedt diverse opbouwspots van hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren behuizing. De kleurtemperatuur van deze armaturen is standaard 2700 Kelvin, wat zorgt voor een warme sfeerbeleving. Bovendien zijn ze voorzien van een dimbare driver.

LED opbouwspots keuken kookeiland keukenLED opbouwspots keuken kookeiland keuken
LED railverlichting keuken kookeiland keukenLED railverlichting keuken kookeiland keuken

Light4U biedt diverse LED-panelen en opbouwspots. De panelen zijn beschikbaar in de meest gangbare systeemplafond afmetingen van 60x60cm en 30x120cm. In twee verschillende lichtopbrengsten en kleurtemperaturen. Bovendien hebben de panelen een lange levensduur van meer dan 50.000 branduren.
Ook de opbouwspots zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen tussen een kleurtemperatuur van 2700K (extra warm wit) tot 4000K (naturel wit). Op verzoek is ook 5000K (koel wit) en 6500K (daglicht) leverbaar. Light4U biedt ook speciale kleurtemperaturen voor specifieke toepassingen binnen de retail. De lichtsterkte per armatuur kunt u helemaal naar eigen wens bepalen, van 1100 tot 4000 lumen per spot. Bij deze modellen kunt u zelfs de lichthoek kiezen. Van smal en gericht licht tot breed en meer diffuus licht.

Lival heeft een plafonnière die u ook als opbouwarmatuur kunt toepassen. Beschikbaar in zowel 3000K als 4000K. 

Bent u er nog niet uit of LED opbouwarmaturen het meest geschikt zijn voor uw gebruikstoepassing? Bekijk dan ons volledige assortiment aan LED binnenverlichting of neem contact met ons op.

Opbouw LED armaturen

Naast de keuze voor het type armatuur, is de keuze voor de juiste lichtopbrengst, kleurtemperatuur en mate van kleurechtheid belangrijk. Dit moet passen bij uw gebruikstoepassing.

De kleurtemperatuur wordt in graden Kelvin uitgedrukt en geeft de kleur van het licht aan. Zo geeft 2700K (extra warm wit) bijvoorbeeld een gele kleur, 3000K (warm wit) geeft een geelwitte kleur, 4000K (naturel wit) geeft wit licht.

De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in het aantal lumen (lm). Dit geeft de hoeveelheid licht aan die de lamp uitstraalt. Hoe meer lumen een lamp heeft, des te groter het oppervlak dat de lamp zal kunnen verlichten.

De kleurweergave van een lamp (CRI), geeft aan hoe natuurgetrouw een lichtbron de kleuren weergeeft. Bij een lage kleurweergave (CRI <80) wijken kleuren sterk af van de kleuren die u in het echt waarneemt. Wanneer kleurechtheid een rol speelt in de klantbeleving, is een CRI van minimaal 80 nodig.

Onderaan deze pagina vindt u al onze LED opbouwarmaturen. U kunt alle producten eenvoudig filteren, aan de hand van uw specifieke wensen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

U kunt ook een gratis proefmodel aanvragen. Wij sturen u dan volledig kosteloos een product toe. Vervolgens kunt u het product gedurende 14 dagen bekijken en/of uitproberen. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

LED opbouwspots woning zwartLED opbouwspots woning zwart
LED plafondarmaturen zwart plafond keukenLED plafondarmaturen zwart plafond keuken

LED Opbouwarmatuur kopen bij bedrijfsverlichting.be

bedrijfsverlichting.be is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting. Wij leveren verlichting aan verschillende organisaties, van groot tot klein. Wanneer u de installatie wilt uitbesteden, maak dan gebruik van onze handige LED-installatieservice.

Voordelen van bedrijfsverlichting.be

  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  +31 (0)30 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

LED railverlichting woning zwart spotsLED railverlichting woning zwart spots
Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.