• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Complete sets

De complete spanningsrail set vormt de makkelijkste manier om deze aan te schaffen. Dus heeft u daarmee weinig ervaring of weet u niet precies wat er nodig is? Geen zorgen, daar helpen we u graag mee. We leveren zowel de spanningsrail als alles wat u daarbij nodig heeft. Op die manier is de set helemaal compleet, om die meteen aan het plafond op te hangen en in gebruik te nemen. Lees meer

Producten 1-11 van 14

Van hoog naar laag sorteren
 1. Service

  Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

  • Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Pagina
per pagina
LED railverlichting kantoor zwart spots dimbaar casambiLED railverlichting kantoor zwart spots dimbaar casambi

Meer informatie

Een spanningsrail werkt standaard al heel eenvoudig. Het is een rail met daarop spanning. Dat betekent dat u op ieder punt op die rail een lichtbron toe kunt voegen. En wilt u de lichtbron op een later moment verplaatsen? Dat is geen probleem. U bent vrij in de keuze voor een plek op de spanningsrail.

Houd er rekening mee dat de rail geschikt is voor een maximaal aantal lampen. Wij helpen u met de complete set een geheel samen te stellen dat goed op elkaar is afgestemd. Daarmee weet u zeker dat dit goed werkt en dat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Handig: een complete set

Heeft u niet eerder gebruik gemaakt van een spanningsrail, maar heeft u daar bijvoorbeeld wel goede verhalen over gehoord? We begrijpen dat het best overweldigend kan zijn om vervolgens de juiste keuze te moeten maken. Daarom helpen we u daar graag bij.

Dat doen we met een complete spanningsrail set. We zorgen er daarmee voor dat u zowel de spanningsrail als de andere benodigdheden en toebehoren ontvangt. Het gaat bijvoorbeeld om de voeding en om de eventuele adapters, om daar de verlichting op aan te sluiten.

LED railverlichting sportschool keuken zwart spots track
LED railverlichting kapper salon zwart spotsLED railverlichting kapper salon zwart spots

Het grote voordeel van de complete sets is dat u daarmee veel tijd en moeite bespaart. Het is niet nodig om zelf uit te zoeken wat u er allemaal bij nodig heeft en dat te bestellen. In plaats daarvan is het voldoende om de complete set te bestellen, en die aan het plafond op te vangen.

We leveren zowel de voeding als de belangrijke koppelstukken bij de complete spanningsrail set. Op die manier haalt u in één keer alles in huis wat er nodig is om daar gebruik van te maken. Uiteraard zijn er sets met een middenvoeding en met een eindvoeding, afhankelijk van wat u nodig heeft. Tip: twijfelt u over het type voeding? Vraag onze specialisten ernaar, ze leggen het u graag uit.

Tot maximaal 4 meter lang

We hebben de complete sets met een spanningsrail beschikbaar in verschillende lengtes. Het gaat altijd om rechte rails, omdat we op die manier de verschillende koppelstukken en de voeding kunnen toevoegen. In een bocht of hoek komt er meer maatwerk bij kijken, dus daar kunnen we helaas geen kant-en-klare sets voor samenstellen.

Dat neemt niet weg dat u veel vrijheid en flexibiliteit heeft binnen de complete sets voor een spanningsrail die er beschikbaar zijn. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We kunnen de sets leveren in kleine formaten, en tot maximaal 4 meter lang. Dus bent u op zoek naar een korte spanningsrail of juist een (veel) langer model? In de beide gevallen kunnen we een complete set leveren. En er daarmee voor zorgen dat u daar meteen gebruik van kunt maken, zonder dat er allerlei toebehoren of een specifieke voeding nodig is.

LED railverlichting kantoor zwart rail spots
LED railverlichting kledingwinkel wit spotsLED railverlichting kledingwinkel wit spots

Configurator voor rechthoeken, U-, T- en L-vormen

We proberen zoveel mogelijk van de sets al compleet te maken, zodat u die makkelijk kunt bestellen en in gebruik kunt nemen. Toch is er met een spanningsrail meer mogelijk, waar we niet altijd met de complete sets op kunnen inspelen.

Dus gaat het om een U-vorm, T-vorm of een L-vorm met een spanningsrail? Afhankelijk van de afmetingen daarvan zijn er meerdere koppelstukken en/of voedingen nodig. Hoe dat systeem er precies uit moet zien valt op die manier lastig in te schatten. Daarom hebben wij een spanningsrail configurator ontwikkelt waarin u deze gemakkelijk kunt samenstellen.

Bent u op zoek naar andere vormen? Dan is het verstandig om onze specialisten om ondersteuning te vragen. Ze kunnen u op basis van ons uitgebreide assortiment goed aangeven wat er beschikbaar is en op welke manier u daar gebruik van kunt maken. We kunnen u daarover goed adviseren, inclusief de koppelstukken en de voeding(en) die u nodig heeft.

Complete spanningsrail set

De complete spanningsrail set is de makkelijkste manier om dit type verlichting in één keer aan te schaffen en daar binnen uw bedrijf gebruik van te maken. Dus denkt u aan railspots of andere hangende verlichting? En heeft u niet eerder gebruik gemaakt van een spanningsrail of wilt u daar graag samen met een specialist naar kijken? In die gevallen kunnen we u daar goed mee helpen.

We stellen vast welke vorm geschikt is, wat daarvoor nodig is en hoe we de juiste toebehoren en voeding(en) kunnen toevoegen. Voor de rechte rails zijn er al kant-en-klare sets beschikbaar, die u eenvoudig online kunt bestellen. In andere gevallen denken we graag met u mee, om u ook in die situaties het beste advies te kunnen geven. Het resultaat is een complete spanningsrail set, waar u binnen uw bedrijf goed gebruik van kunt maken.

En heeft u vragen over een complete spanningsrail set of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

LED railverlichting kantine zwart spots tafels
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.