• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Opbouw rails

De spanningsrail voor opbouw maakt het makkelijk om verlichting aan het plafond te bevestigen. Het is bovendien mogelijk om de rails aan het plafond te pendelen, als dat beter past binnen de rest van de installatie of mooier aansluit op wat u voor ogen heeft. Lees meer

Spanningsrail configurator

In twee minuten een compleet railsysteem samenstellen inclusief koppelstukken.

Producten 12-12 van 12

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
led railverlichting fort horecaruimte bar zwart spotsled railverlichting fort horecaruimte bar zwart spots

Meer informatie

De opbouw rails is een populaire en gebruikelijke keuze, bijvoorbeeld omdat dit makkelijker te plaatsen valt dan een inbouw rails. Wij laten u graag zien welke oplossingen er voor een spanningsrail beschikbaar zijn, als u denkt aan een opbouw-systeem bij u in de ruimte.

Het grote voordeel van een spanningsrail (en van opbouw) is dat u hiermee volledig flexibel bent. Het is niet nodig om iets in te bouwen. Dat biedt vrijheid en flexibiliteit, terwijl er allerlei systemen, kleuren en uitvoeringen beschikbaar zijn. Zo zorgen we er natuurlijk voor dat de bedrijfsverlichting goed past bij de sfeer die u wilt creëren.

Spanningsrail voor opbouw

Ontdek het spanningsrail-systeem voor opbouw. Dat biedt optimale flexibiliteit, omdat u vervolgens spots kunt plaatsen op de plek waar u dat wilt. En wilt u daar later extra spots aan toevoegen of zoekt u naar een manier om de verlichting weer tijdelijk weg te halen? Daarin bent u volledig flexibel. De opbouw rails kunt u wat dat betreft gebruiken op de manier die u wilt.

Wij laten u graag zien op welke manieren u de opbouw spanningsrails kunt gebruiken. Dus zoekt u naar een strakke en moderne toepassing? Gaat het u om veel verlichting op bepaalde plekken? Of richt u de ruimte regelmatig anders in en wilt u de verlichting daar eenvoudig op aanpassen? Het zijn allemaal redenen om een opbouw rails te kopen.

Tip: zoekt u bij de rails voor opbouw naar bijpassende spots? Uiteraard kunnen we ook die meteen leveren. Sterker nog, wij laten u graag zien welke benodigdheden en toebehoren hiervoor beschikbaar zijn. Op die manier weet u zeker dat u de spanningsrail voor opbouw optimaal kunt gebruiken, bijvoorbeeld in uw winkel, showroom of op een andere locatie.

LED railverlichting zwart koker gependeld
LED railverlichting woning zwart spotsLED railverlichting woning zwart spots

Opbouw rails kopen

Wilt u opbouw rails kopen en zoekt u daarvoor naar ervaren specialisten? Wij laten zien wat er allemaal beschikbaar is, adviseren over opbouw en inbouw en vertellen u graag meer over iedere spanningsrail. Dus wilt u die aan het plafond bevestigen, maar heeft u daarmee weinig ervaring? Of heeft u een specifieke vraag over de opbouw-rails voor winkels, showrooms en andere bedrijfsruimtes? Wij weten wat er belangrijk is om op te letten. Bovendien zorgen we voor betrouwbare merken, én systemen die zich flexibel laten combineren, uitbreiden en koppelen.

En heeft u vragen over opbouw rails of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.