• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Wat zijn railspots?

Wat zijn railspots?

Wat zijn railspots en hoe werken die? Het gaat om lichtbronnen die u ophangt aan een spanningsrail. Daarvoor klikt u de verlichting erin, waardoor de aansluiting heel eenvoudig is.

Het grote voordeel van railspots is dat u die kunt ophangen aan de rails waar u wilt. Dus wilt u die na verloop van tijd verplaatsen? Of ze dichterbij elkaar hangen? U heeft de volledige flexibiliteit. En sterker nog, het is zelfs mogelijk om extra verlichting toe te voegen of die juist weer weg te halen. In de meeste gevallen kunt u de spots eenvoudig door de rails schuiven, naar de gewenste plek.

Veel van de railspots voor spanningsrails zijn kantelbaar (tot 90 graden) en roteerbaar (tot 350 graden). Op die manier stelt u ze precies in op de manier die u wenst bij u in de winkel, op kantoor of op een andere bedrijfslocatie.

Hoe werken railspots?

Railspots werken eigenlijk heel eenvoudig. Zodra u de verlichting in de spanningsrail klikt ontstaat er een verbinding. Door het hendeltje vervolgens een kwartslag te draaien bevestigt u de spot.

Vervolgens is het voldoende om de spanningsrails in te schakelen. De railspots krijgen spanning, dus de verlichting zal gaan branden. Het maakt niet uit op welke plek op de rails u de spots ophangt.

Railspots in 1-fase en 3-fase

Als u wilt weten wat railspots zijn is de kans groot dat u zowel de modellen in 1-fase als in 3-fase tegenkomt. In principe gaat het om vergelijkbare verlichting. Er is sprake van een paar verschillen , bijvoorbeeld in prijs, in afmeting en in flexibiliteit dankzij het indelen in groepen.

Het verschil tussen de beide soorten spots zit in de adapter. Zorg er dus voor dat u goed kijkt naar het type spanningsrails, om daar de juiste spots met de juiste adapter bij te bestellen.

Railspots kopen

Wilt u railspots kopen voor uw bedrijfsverlichting? U heeft de keuze uit spots in 1-fase en in 3-fase, waarvan we natuurlijk graag uitleggen hoe die werken. Bekijk bovendien de spots met geïntegreerde LED-lichtbronnen en de railspots met een fitting. Op die manier vindt u de verlichting die u zoekt, ook op basis van de kleurtemperatuur, lumenoutput, kleurweergave (CRI-waarde), dimbaarheid en gradenbundel.

Heeft u vragen over de railspots of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.