• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Camini

In het kort

Check symbool IP44, dus ook geschikt voor de badkamer

Check symbool 2.700K of CTA dimbaar

Check symbool Kantelbaar of vast

Check symbool Vierkant of rond

Check symbool Zwart of wit

Interlight Camini serie

De Camini serie biedt geavanceerde LED-spots met slim ontwerp en indrukwekkende eigenschappen. Ze beschikken over een niet-verblindende LED-lichtbron die het licht comfortabel verspreidt. Beschikbaar in zowel ronde als vierkante uitvoeringen, passen ze zich aan jouw voorkeuren aan. Het matte oppervlak geeft de spots een stoere en robuuste uitstraling. De Camini wordt geleverd met een dimbare driver . Ze zijn ideale vervangers voor halogeenverlichting in restaurants, hotels, theaters, winkels en woningen. De Camini CTA-uitvoering kan dimmen tussen 2.000K en 2.700K voor sfeeraanpassingen. Deze IP44-gecertificeerde spots zijn ook geschikt voor gebruik onder luifels en in badkamers (zone 2).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met uiteenlopende projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en residentiële oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Bij de 2.700K Camini spots ontvang je de betrouwbare IL-DC9D driver als onderdeel van de set. Deze dimbare driver is ENEC-gecertificeerd, wat betekent dat alle onderdelen, het gehele product en de fabriek voldoen aan strenge normen en kwaliteitseisen. Let op! De Camini CTA spots worden zonder driver geleverd, dus deze moet apart worden aangeschaft.

Bekijk hieronder de vaste Camini spots

Bekijk hieronder de kantelbare Camini spots

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.