Bel ons vandaag tot 21:00 uur vandaag tot 17:00 uur +31 30 227 0494 Bel ons op maandag vanaf 8:30 uurmorgen vanaf 8:30 uur vandaag vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur of mail [email protected]

Lichtadvies

Gratis en vrijblijvend lichtadvies

De verlichting is een essentiële en bepalende factor voor de beleving van een ruimte. Niet alleen voor u zelf, maar ook voor uw klanten. Omdat verlichting vaak een ingewikkeld vraagstuk is, helpen wij u graag om het beste resultaat uit uw onderneming te halen. 

Onze lichtexperts hebben ervaring met verschillende verlichtingsvraagstukken in diverse toepassingen. Wij stellen uw wensen altijd centraal en gaan geen uitdaging uit de weg. 

Advies en analyse op locatie

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs op locatie. Op deze manier kunnen wij na de kennismaking  een analyse van de locatie en ruimtes maken. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie. We zullen de huidige situatie zorgvuldig analyseren om vervolgens gezamenlijk uw wensen in kaart te brengen.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan waar u de focus op wilt hebben, de kleur van de spots, de lichtkleur en de hoeveelheid licht. Hierdoor brengen we in kaart wat u echt wilt bereiken met de nieuwe verlichting. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag om tot een ingenieus lichtconcept te komen dat aansluit op al uw wensen.

Lichtconcept en offerte

Als we alle vereiste informatie compleet hebben en een duidelijk beeld van de situatie is geschetst zullen we voor u aan de slag gaan. Als eerst stellen we een uitgebreid lichtconcept op. Aansluitend maken we een lichtplan op basis van onze lichtberekening. Dan zullen we met u bespreken of het concept aansluit bij uw wensen. Als alles klopt en het lichtplan is volmaakt dan stellen we gratis een vrijblijvende offerte voor u op.

 

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Wegens groot onderhoud is onze website tot ongeveer 16:00 uur vandaag offline. Wij zijn gewoon bereikbaar! Telefonisch: 030 227 0494 | Mail: [email protected] | WhatsApp: 06 1872 7602 Verbergen