Gratis verzending vanaf €50,-
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden
U betaalt veilig en vertrouwt via onze betaalprovider Mollie Payments

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en bedrijfsverlichting.be beveiligd. Met behulp van een SSL verbinding worden de transactiegegevens versleuteld over het internet verstuurd. Om via een SSL verbinding te betalen is geen speciale software nodig. 

Betalen

betalen-ideal
betalen-visa
betalen-bancontact
betalen-maestro
betalen-paypal
betalen-mastercard
Klarna_Logo_Primary_Black_kopie_2

Betaalmethoden België

Voor klanten in België bieden wij de extra betaalmethode Bancontact / Mister Cash aan. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten bij Bancontact / Mister Cash. U betaalt via de vertrouwelijke en beveiligde omgeving van uw eigen bank en uw betaling wordt direct verwerkt in ons systeem.

ICP leveringen

Voor Belgische bedrijven is het mogelijk om bij bedrijfsverlichting.be producten te bestellen zonder hierover Nederlandse BTW te betalen. Wat u hiervoor nodig heeft is een geldig Belgisch BTW nummer, welke u tijdens het afrekenen invult. Wij controleren automatisch uw BTW nummer op geldigheid om u een BTW vrije (ICP) levering te kunnen garanderen.

Transactiekosten

Op bedrijfsverlichting.be worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

projectfoto-2-betalen-bedrijfsverlichting.nl
projectfoto-1-betalen-bedrijfsverlichting.nl

Betaalmethoden Nederland

Op bedrijfsverlichting.be kunt u in Nederland betalen met iDeal, Mastercard, Maestro, Visa, Bankcontact, PayPal en via vooruitbetaling per bank.

Bankoverschrijving

Op bedrijfsverlichting.be kunt u betalen doormiddel van vooruitbetaling per bank. U plaatst uw bestelling en kiest voor de betaalmethode bankoverschrijving. U ontvangt van ons de factuur per mail. Wanneer deze is voldaan zetten wij het verzendingsproces in werking en ontvangt u de goederen zo snel mogelijk.

Betalingen kunnen worden voldaan op rekeningnummer IBAN NL17 RABO 0300 0773 00 t.n.v bedrijfsverlichting.be, o.v.v. uw bestel -en factuurnummer.

Achteraf betalen via Klarna: Achteraf betalen

Wilt u liever eerst uw bestelling ontvangen en dan pas betalen? Bij bedrijfsverlichting.be is dit geen probleem.

Bij bedrijfsverlichting.be kunt u zonder extra kosten een bestelling tot € 1000,- incl. btw aan producten bestellen en Klarna biedt u een betalingstermijn van 14 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Achteraf betalen kost niets extra en is erg handig als u bijvoorbeeld uw betaalpas of creditcard niet bij de hand heeft.

Hoe werkt Klarna: Achteraf betalen?

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen via een andere betaalmethode.

Is uw bestelling gelukt? Dan ontvangt u na uw bestelling per mail een betaaloverzicht van Klarna. Via de mail kunt u gemakkelijk het orderbedrag betalen middels een overschrijving per bank of met de iDeal button in de digitale factuur.

Klarna_Logo_Primary_Black_1
projectfoto-3-betalen-bedrijfsverlichting.nl

Heeft u nog vragen?

Voor Belgische bedrijven is het mogelijk om bij bedrijfsverlichting.be producten te bestellen zonder hierover Nederlandse BTW te betalen. Wat u hiervoor nodig heeft is een geldig Belgisch BTW nummer, welke u tijdens het afrekenen invult. Wij controleren automatisch uw BTW nummer op geldigheid om u een BTW vrije (ICP) levering te kunnen garanderen.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.