• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Projectverlichting bij bedrijfsverlichting.be

Wil je met jouw bedrijf overstappen naar LED verlichting, maar vind je het lastig om de aanpak te bepalen? Wij hebben jarenlange ervaring en al 10.000+ bedrijven geholpen met de aanschaf van nieuwe verlichting. Naast het leveren van de verlichting, helpen wij met het opstellen van lichtplannen, uitvoeren van lichtberekeningen, projectbegeleiding, advies op locatie en montage. Kortom, onze lichtadviseurs doen er alles aan om je compleet te ontzorgen tijdens dit proces. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Zij gingen je al voor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met uiteenlopende projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en residentiële oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Jouw partner van lichtplan tot installatie

 1. Eerste contact
  Nadat de aanvraag bij ons is binnengekomen nemen we zo spoedig mogelijk contact op. We zullen dan kennismaken via de telefoon, mail of tijdens een afspraak op kantoor of op locatie. Tijdens deze kennismaking worden de verlichtingswensen in kaart gebracht. Klik hier om direct contact op te nemen!
 2. Gratis lichtplan wordt gemaakt
  Eén van onze services is het gratis aanbieden van een lichtplan. Het lichtplan wordt de basis van het eindresultaat en geeft zowel de eindgebruiker, als een eventuele installateur, een duidelijk beeld van het gewenste lichtbeeld.
 3. Lichtplan bespreken
  Wanneer het lichtplan klaar is, gaan we deze bespreken. Onze lichtadviseur laat het lichtplan zien en onderbouwt gemaakte keuzes aan de hand van jouw input tijdens de kennismaking. Als uit dit gesprek blijkt dat het nog niet de gewenste lichtoplossing is, dan kunnen we het lichtplan altijd aanpassen.
 4. Offerte opstellen
  Nadat het lichtplan is geaccordeerd wordt de offerte opgesteld. De offerte wordt gebaseerd op het gemaakte lichtplan. In de offerte worden verlichtingsproducten geselecteerd die precies passen bij de gewenste lichtoplossing. Ook tijdens deze fase is het mogelijk om het project bij te sturen. Denk bijvoorbeeld aan een verandering in het budget of tóch nog voor een smart verlichting oplossing te willen gaan.
 5. Optionele installatie
  Indien gewenst kunnen we ook de installatie van de verlichting regelen. We werken samen met betrouwbare installatiepartners die ervoor zorgen dat de verlichting professioneel en efficiënt wordt geïnstalleerd.
 6. Levering en installatie
  Na akkoord op de offerte leveren we de verlichting op de gewenste datum. Als er gekozen is voor installatie, dan plannen we dit in bij één van onze installatiepartners.

Bij grotere of complexere projecten kan het nodig zijn om meerdere keren op locatie te komen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat elk detail van uw verlichtingsproject met zorg en precisie wordt behandeld.

Waarom kiezen voor bedrijfsverlichting.be?

Onze aanpak is transparant en klantgericht. We begrijpen dat elk project uniek is en vereist een op maat gemaakte oplossing. Met jarenlange ervaring in projectverlichting en een team van deskundige adviseurs, zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteit en tevredenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een verlichtingsoplossing die uw project doet schitteren.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Projectverlichting

Laten we kennismaken

Ben je klaar voor nieuwe LED verlichting? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan neemt één van onze lichtadviseurs binnenkort contact met je op.

Check Reactie binnen één werkdag

Check Begeleiding tijdens jouw project

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.