De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
Over_ons

Ons verhaal

Wij zijn bedrijfsverlichting.be. Ooit zijn wij gestart als webshop met verlichting, tegenwoordig zijn wij een lichtadviesbureau met een online shop. Als leverancier van energiezuinige LED verlichting veranderen wij ruimtes en ervaringen met licht.

Sinds Riley van Loo bedrijfsverlichting.be in 2014 startte, is het bedrijf gegroeid van een studentenkamer naar een drie verdiepingen tellend pand in Utrecht. Vanuit dit pand staat het hele team dagelijks voor jou klaar.

Door de combinatie van A-kwaliteit producten met professioneel en persoonlijk advies is bedrijfsverlichting.be op dit moment één van de snelstgroeiende verlichtingsleveranciers van Nederland.

Tegenwoordig is bedrijfsverlichting.be er voor zowel de eindgebruiker, als voor tussenpersonen zoals elektriciens, aannemers en (binnenhuis)architecten. Geen bedrijf? Wij staan ook klaar voor verlichtingsprojecten van particulieren.

De afgelopen jaren hebben meer dan 10.000 bedrijven verlichting bij bedrijfsverlichting.be besteld. Bekijk hier een greep uit de door ons gerealiseerde projecten.

Sinds juni 2020 is ons kantoor gevestigd aan die Ien Dalessingel te Utrecht. Gelegen langs de A2, ter hoogte van afrit Maarssen. Het is mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 - 21:00 uur
08:30 - 21:00 uur
08:30 - 21:00 uur
08:30 - 21:00 uur
08:30 - 21:00 uur
12:00 - 17:00 uur

Gesloten

Riley van Loo | Bedrijfsverlichting.nl
Projectfoto | Bedrijfsverlichting.nl

Waarom bedrijfsverlichting.be?

A-kwaliteit tegen scherpe prijzen

Professioneel lichtadvies (aan de hand van een lichtberekening)

Ruime voorraad en een ruim assortiment

Geen risico met een fabrieksgarantie tot 5 jaar

Wij zijn Led By Durability

Geleid door kwaliteit en duurzaamheid. Dit laten wij terugkomen op vier vlakken:

Producten: long-life
Wij verkopen alleen producten waar wij zelf 100% achter staan, met 5 jaar garantie.

Klanten: wide-range
Wij zijn er voor alle bedrijven: van de bakker op de hoek tot het industriehallen van meer dan 100.000m2. Ook als particulier mag je gewoon bij ons bestellen.

Diensten: far-reaching
Wij verzorgen professionele lichtplannen en berekeningen. In samenwerking met onze partners kunnen wij ook de de installatie van A tot Z verzorgen.

Leveranciers: long-term
Wij hechten grote waarde aan de goede relatie die wij met onze leveranciers hebben en werken enkel met gerenommeerde fabrikanten die zichzelf door de jaren heen hebben bewezen.

Projectfoto | Bedrijfsverlichting.nl
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.