• Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

6 dagen per week

Openingstijden

Maandag08:30 - 21:00 uur
Dinsdag08:30 - 21:00 uur
Woensdag08:30 - 21:00 uur
Donderdag08:30 - 21:00 uur
Vrijdag08:30 - 21:00 uur
Zaterdag12:00 - 17:00 uur
ZondagGesloten

Retouren

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent

Ben je niet tevreden met je aankoop of zoek je toch iets anders? Als consument heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u (of een door u aangewezen derde die niet de vervoerder is) het laatste goed fysiek in bezit krijgt. Na de 14 dagen bedenktijd heeft u 14 dagen om het goed terug te sturen.

Waar moet je op letten?

Check symbool U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Check symbool De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u (of een door u aangewezen derde die niet de vervoerder is) het laatste goed fysiek in bezit krijgt.

Check symbool Indien je een product wilt retourneren, zorg er dan voor dat je het product in de originele staat en verpakking naar ons terugstuurt (voor zover dat mogelijk is).

Check symbool Wij verzoeken u de goederen met zorg te verpakken om beschadigingen te voorkomen.

Check symbool Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn.

Check symbool Bij geassembleerde of speciaal bestelde artikelen gelden afwijkende retourvoorwaarden, neem contact op met onze klantenservice voor deze voorwaarden.

Check symbool Nakoming van deze procedure is geen dwingende voorwaarde voor de uitoefening van het herroepingsrecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met uiteenlopende projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en residentiële oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Artikel beschadigd of verkeerd geleverd?

Indien wij een verkeerd of defect product hebben geleverd is retouren gratis. Als dit het geval is ontvang je een verzendetiket voor PostNL van ons per mail. In alle overige gevallen zijn de kosten voor de verzending voor de klant.

Hoe werkt retouren?

U kunt uw retouraanvraag via de mail indienen. Download hier het retourformulier en stuur dit ingevuld naar: [email protected]. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag om tot een oplossing te komen.

Telefoon: +31 (0)30 - 227 0494

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourproducten in ons magazijn, ontvang je van ons de betaling terug via de originele betaalmethode.

Wat is het retouradres?

Retourgoederen mogen verzonden worden naar:

bedrijfsverlichting.nl
t.a.v. afd. retouren
Ien Dalessingel 1J
3543 MD, Utrecht

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.