• Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Lichtadvies

Voor elk project de juiste verlichting

Lichtadvies icoonLichtadvies

Van advies tot installatie icoonVan advies tot installatie

Projectbegeleiding icoonProjectbegeleiding

Projectverlichting icoonProjectverlichting

Lichtadvies icoonLichtadvies

Van advies tot installatie icoonVan advies tot installatie

Projectbegeleiding icoonProjectbegeleiding

Projectverlichting icoonProjectverlichting

Op zoek naar professioneel lichtadvies voor jouw bedrijf? Bij bedrijfsverlichting.nl ben je aan het juiste adres voor lichtadvies op maat. In ons advies gaan we altijd uit van de ideale lichtsituatie voor jouw project. Dit doen we op basis van jouw wensen, input, budget en onze expertise.

Onze lichtadviseurs hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten en ondersteunen graag bij de overstap naar nieuwe verlichting voor onder andere winkels, horecazaken, kapsalons, complete kantoorpanden en showrooms. Dit doen we samen met tussenpartijen zoals installateurs, aannemers, architecten en interieurbouwers, maar ook direct met de ondernemers met bijvoorbeeld een eigen winkel.

Dankzij onze ervaring met zowel kleine, als grote projecten, kunnen we elke professional en ondernemer helpen met de aanschaf van LED-verlichting. Ons lichtadvies, bijbehorende lichtplannen en lichtberekeningen zijn volledig kosteloos.

Project Kip Caravans showroom

Lichtadvies op maat bij bedrijfsverlichting.be

Naast ons specialistische verlichtingsadvies, waarderen onze partners de snelheid, flexibiliteit, gemak en manier van meedenken. Onze lichtadviseurs streven er altijd naar om snel en persoonlijk contact te hebben. We bellen of mailen liever een keer extra om zeker te weten dat ons advies aansluit bij jouw verwachtingen en situatie. Verder adviseren we uiteenlopende partijen, waaronder installateurs, aannemers, architecten en ondernemers met een eigen kantoor- of winkelpand.

Daarnaast denken we altijd mee en zijn we flexibel. Bijvoorbeeld als er gedurende het project iets verandert, zoals jouw wensen of het budget. Ook dan denken we mee en passen we de plannen aan. Wil je de verlichting een dag later geleverd hebben dan afgesproken of heb je het verlichtingsadvies met spoed nodig? Gaan we regelen! Verder bieden wij uitsluitend Nederlandse, Belgische en Italiaanse A-merken aan. We staan achter onze producten en geven daarom een fabrieksgarantie tot wel 7 jaar. Daarnaast helpen we elk bedrijf: van de bakker op de hoek tot aan grote kantoorpanden, zoals het WTC in Amsterdam.

Snelheid icoon

Binnen één werkdag reactie

Gemak icoon

Geheel volgens jouw wensen

Flexibel icoon

Flexibele werkwijze

Meedenken icoon

Meedenken over de beste lichtoplossing

Budweiser logo PepsiCo logo Casper Schwarz logo Odido logo Avro Tros logo Capgemini logo Universal Music Group logo Rockwool logo ThePhoneLab logo Delfts Blauw Museum logo Marie-Stella-Maris logo World Trade Center Amsterdam logo

Lichtadvies aanvragen? Onze werkwijze

Onze werkwijze passen wij aan op de aanvraag en de klant. We ondersteunen je altijd zoveel als nodig. Heb je weinig ervaring met verlichting? Dan ontzorgen we je volledig en staan we je bij tijdens het gehele proces. Of heb je als professional juist al ervaring met verlichting en kan je veel zelf? Ook prima! Dan helpen we je met lichtadvies tot waar jij het nodig vindt. Tijdens een eerste kennismaking merken we al snel hoeveel ondersteuning gewenst is tijdens het project en daar houden onze lichtadviseurs rekening mee.

Over het algemeen ziet onze werkwijze er als volgt uit:

De eerste kennismaking De eerste kennismaking

Stap 1: Eerste contact en kennismaking

Neem contact met ons op via bijvoorbeeld de mail, telefoon of het contactformulier. Dan bespreken we de initiële aanvraag. Indien nodig, spreken we af bij ons op kantoor of komen we langs op locatie. We bespreken dan het project en brengen jouw wensen in kaart. Deze informatie helpt ons bij het geven van lichtadvies op maat.

Gratis lichtplan maken Gratis lichtplan maken

Stap 2: Gratis lichtplan maken

Nadat we een goed beeld hebben van het project, gaat onze lichtadviseur aan de slag met een lichtplan. Dit wordt gemaakt in Autocad en is een plattegrond van de ruimte waar de verlichtingsarmaturen zijn ingetekend. Zo zie je precies waar, welke verlichting wordt geplaatst. Dit is handig om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat, maar is ook praktisch voor de installateur tijdens de installatie.

Lichtplan bespreken Lichtplan bespreken

Stap 3: Lichtplan bespreken

Als de eerste versie is afgerond, presenteren we het lichtplan en onderbouwt de lichtadviseur de gemaakte keuzes. Bij een project waar dit nodig is, wordt een lichtberekening in Dialux opgesteld. De presentatie vindt plaats op locatie, via de mail, telefonisch of tijdens een online videogesprek. Dit is een belangrijke stap, omdat we het advies bespreken en vragen om jouw feedback. Na het krijgen van de feedback kunnen we weer verder. Komt het lichtadvies overeen met jouw wensen? Of wil je liever iets aanpassen? Als het plan aangepast moet worden, dan gaan we terug naar de tekentafel en presenteren we een nieuwe versie.

Offerte opstellen Offerte opstellen

Stap 4: Offerte opstellen

Nu het duidelijk is waar de verlichting komt, is de volgende stap het bepalen van de producten. We maken een offerte op basis van de aantallen uit het lichtplan. Welke producten worden opgenomen in de offerte is afhankelijk van het project. We staan altijd in voor de lange termijn en leveren daarom kwalitatief hoogwaardige producten, maar boven de minimale kwaliteit hebben we verschillende klassen. Daarom kunnen we altijd een oplossing vinden die past bij de prijs-kwaliteitverhouding die jij zoekt. Je krijgt dus altijd een advies op maat dat perfect aansluit bij jouw project. Ook tijdens deze fase is het mogelijk om het project bij te sturen, je zit nergens aan vast.

Levering van de producten Levering van de producten

Stap 5: Levering

Tevreden met het lichtplan en de offerte? Na akkoord op de offerte, gaan we de verlichting leveren. Ook tijdens deze fase houden we rekening met jouw wensen. Waar en wanneer wil je de producten geleverd hebben? Of wil je een deel vooruit ontvangen? Gaan we regelen! Het grootste deel van ons assortiment is standaard op voorraad, waardoor spoedleveringen en afhalen ook mogelijk is.

Installatie van de producten Installatie van de producten

Stap 6: Installatie

Ten slotte wordt de verlichting geïnstalleerd. Als je dit zelf gaat doen of een eigen installateur hebt, dan is dat natuurlijk mogelijk. Mocht je dit liever uitbesteden, dan kunnen wij een voorstel doen vanuit één van onze installatiepartners. Wij werken samen met betrouwbare installateurs die jarenlange ervaring hebben met onze producten. Met deze partijen hebben wij in de loop der jaren een vertrouwde band opgebouwd.

Contact na de levering Contact na de levering

Stap 7: Na de levering

Heb je nog vragen over de verlichting? Wil je iets veranderen? Of wil je alleen melden hoe blij je bent met het eindresultaat? Dan kan je altijd contact opnemen. Ook nadat het project is afgerond, staat ons team klaar om je verder te ondersteunen. Professionals worden vaak een vaste klant van ons na het eerste project. Zij krijgen dan verschillende voordelen, zoals inloggen op de website en bestellen tegen eigen prijzen. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!

Lichtadvies: deze bedrijven gingen je al voor

Onderstaande bedrijven gingen je al voor. Tijdens deze projecten hebben we professioneel lichtadvies op maat gegeven en de verlichting geleverd. Bekijk ook eens onze showcasepagina om een greep te zien uit onze opgeleverde projecten. Deze projecten zijn tot stand gekomen in samenwerking met installateurs, architecten, interieurbouwers, maar ook met ondernemers zelf

Ben je klaar voor nieuwe verlichting?

Onze lichtadviseurs helpen je graag met lichtadvies op maat. Wil je meer weten over verlichtingsadvies of hoe het lichtadvies eruit gaat zien voor jouw project? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via onderstaande gegevens.

Openingstijden

Bekijk onze openingstijden

Op werkdagen geopend van 08:30-21:00 uur

Bel icoon

Bel  +31 (0)30 - 227 0494

Direct telefonisch advies

WhatsApp

App 030 227 04 94

Antwoord binnen enkele uren

Chat

Chat met ons

Antwoord binnen enkele minuten

Mail

Mail [email protected]

Antwoord binnen één werkdag

Chat

Plan een videogesprek in

Voor direct lichtadvies op maat

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Veelgestelde vragen
Wat is lichtadvies?
Lichtadvies is een verzamelnaam voor alles omtrent advies over verlichting. Voor korte vragen wordt lichtadvies telefonisch of via de mail gegeven, maar voor grote projecten bestaat lichtadvies uit onder andere lichtplannen, lichtberekeningen en besparingsberekeningen. 
Wie kan lichtadvies krijgen?
Wij zijn een B2B-leverancier. Dit betekent dat wij elk type bedrijf adviseren over verlichting. Denk bijvoorbeeld aan: installateurs, aannemers, architecten en standbouwers, maar ook zelfstandige ondernemers of managers die een winkel of kantoor runnen.   Ben je een particulier? Wij werken uitsluitend B2B. Dit betekent dat als je verlichting nodig hebt, dat jouw installateur, aannemer of vergelijkbare projectleider contact met ons kan opnemen. Eventueel kunnen we voor een nieuwbouwwoning of grote verbouwing een lichtplan maken, en de verlichting leveren via de installateur of architect. 
Moet ik een groot project hebben om lichtadvies te krijgen?
Dat hoeft niet! We adviseren zowel de bakker op de hoek, als de installateur van een groot appartementencomplex. Dus ook als je slechts enkele spots gaat vervangen. 
Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?
Dat kan zeker! Wij maken lichtplannen voor de zakelijke markt zoals installateurs, aannemers, architecten en adviesbureaus. Daarnaast ondersteunen we ook zelfstandige winkels, kapsalons, kantoren en vergelijkbare bedrijven. Onze verlichtingsexperts zijn opgeleid voor het maken van lichtberekeningen en lichtplannen, en staan klaar om persoonlijk te helpen met jouw verlichtingsvraagstuk. Neem voor meer informatie contact met ons op! Ben je een particulier? Wij werken uitsluitend B2B. Dit betekent dat als je verlichting nodig hebt, dat jouw installateur, aannemer of vergelijkbare projectleider contact met ons kan opnemen. Eventueel kunnen we voor een nieuwbouwwoning of grote verbouwing een lichtplan maken, en de verlichting leveren via de installateur of architect.
Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?
Het soort lampen dat je nodig hebt is afhankelijk van de situatie. Onze experts staan voor jou klaar om je te adviseren in de keuze van de voor jou geschikte verlichting. Neem contact met ons op voor gratis verlichtingsadvies!
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.