• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED downlights

LED downlights zijn inbouwarmaturen waarmee u de oppervlakte in uw kantoorziekenhuis of winkel op egale, gelijkmatige wijze verlicht. Omdat de downlight naar beneden gericht zijn heeft u geen last van hinderlijke schaduwval. Uw klanten en werknemers voelen zich vaak prettiger en comfortabeler in een gelijkmatig verlichte ruimte. Een bijkomend voordeel is dat de ruimte vaak groter lijkt. Lees meer

 • De scherpste online prijzen
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Inspiratie

LED downlights gangLED downlights gang

Meer informatie

Wij hebben een ruim assortiment aan LED downlights. Inclusief dimbare modellen, uitstekende kleurechtheid (CRI) en vele mogelijkheden qua lichtopbrengst en kleurtemperatuur. Zo vindt u altijd een downlight die past bij uw gewenste toepassing. Alle downlights zijn van hoge kwaliteit en worden snel geleverd, tegen een scherpe prijs.

Vindt u het lastig om te bepalen welke LED downlights het beste passen bij uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u kosteloos en vrijblijvend advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

LED Downlights assortiment

Binnen ons ruime assortiment LED downlights voeren wij o.a. de kwalitatieve merken Light4U, MacBright, Berla, Interlight en Lival.

De downlight inbouw armaturen van Light4U kennen veel opties en mogelijkheden. Ze zijn beschikbaar in alle gangbare kleurtemperaturen, maar ook in specifieke kleurtemperaturen. Gericht op de food en horeca markt. De downlights zijn optioneel dimbaar en tevens te verkrijgen in het wit, zwart en grijs. Deze armaturen geven kleuren bovendien zeer natuurgetrouw weer.

De downlights van MacBright bieden een kwalitatieve oplossing voor een vriendelijke prijs. Alle modellen zijn optioneel dimbaar en beschikbaar in de gangbare kleurtemperaturen.

Downlights in systeemplafondDownlights in systeemplafond
Interlight LED downlightsInterlight LED downlights

Wanneer u op zoek bent naar armaturen met goede prestaties voor kleine tot middelgrote ruimtes en een modern design, dan zijn de LED downlights van Berla interessant voor u. Leverbaar in de gangbare kleurtemperaturen en met een hoge kleurechtheid.

Het merk Interlight staat bekend om haar goede prijs/kwaliteitsverhouding. Tegen een relatief lage investering heeft u dimbare downlights met een hoge kleurweergave. Geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes. Beschikbaar in de meest gangbare kleurtemperaturen. Interlight biedt daarnaast ook ‘wallwash downlights’ waarmee u uw wanden of stellingen op egale wijze kunt verlichten.

Bent u er nog niet uit of LED downlights het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie en wensen? Bekijk dan ons gehele assortiment aan binnenverlichting of neem contact met ons op.

LED Downlights

Naast de keuze voor het type armatuur, is de keuze voor de juiste lichtopbrengst, kleurtemperatuur en mate van kleurechtheid van belang. Dit moet goed worden afgestemd op uw specifieke situatie.

De kleurtemperatuur wordt in graden Kelvin uitgedrukt en geeft de kleur van het licht aan. Zo geeft 2700K (extra warm wit) bijvoorbeeld een gele kleur, 3000K (warm wit) geeft een geelwitte kleur, 4000K (naturel wit) geeft wit licht.

De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in het aantal lumen (lm). Dit geeft de hoeveelheid licht aan die de lamp uitstraalt. Hoe meer lumen een lamp heeft, des te groter het oppervlak dat de lamp zal kunnen verlichten.

De kleurweergave van een lamp (CRI), geeft aan hoe natuurgetrouw een lichtbron de kleuren weergeeft. Bij een lage kleurweergave (CRI <80) wijken kleuren sterk af van de kleuren die u in het echt waarneemt. Wanneer kleurechtheid een rol speelt in klantbeleving, is een CRI van minimaal 80 nodig.

Ronde downlights grijsRonde downlights grijs
Ronde witte downlightsRonde witte downlights

Onderaan deze pagina vindt u al onze LED downlights. U kunt de producten eenvoudig filteren, aan de hand van uw specifieke wensen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. Wij helpen u graag verder met het kiezen van de beste oplossing.

U kunt ook een gratis proefmodel aanvragen. Wij sturen u dan volledig kosteloos een product toe. Vervolgens kunt u het product gedurende 14 dagen bekijken en/of uitproberen. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

Downlights kopen bij bedrijfsverlichting.be

Wij leveren verlichting voor zowel grote als kleinere organisaties. bedrijfsverlichting.be is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting. Ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden. Wanneer u hulp nodig heeft met het plaatsen en installeren van uw verlichting, maak dan gebruik van onze handige LED installatieservice.

Voordelen van bedrijfsverlichting.be

 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  +31 (0)30 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Witte vierkante downlightsWitte vierkante downlights
Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.