• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED paneel 30x30

Het LED paneel 30x30 is speciaal geschikt voor systeemplafonds met panelen in deze afmetingen. De op elkaar afgestemde afmetingen maken de installatie een stuk eenvoudiger. Het is voldoende om een paneel uit het plafond te verwijderen en daar een LED paneel voor terug te plaatsen. Lees meer

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
LED panelen kantoor trackpaneel 30x30cm LED panelen kantoor trackpaneel 30x30cm

Meer informatie

Uiteraard heeft u de keuze uit LED panelen 30x30 in UGR<19 en bijvoorbeeld UGR 22. De mogelijke kleurtemperatuur is 4000K natuurlijk wit licht. Dus wilt u de verlichting in een winkel, lounge, op kantoor of in een woonkamer verduurzamen of duurzaam aanbrengen? In die gevallen is het een goed idee om gebruik te maken van de LED panelen die er beschikbaar zijn.

Tot UGR <19: minimale verblinding

U zoekt naar kwaliteit als het gaat om een LED paneel 30x30 voor opbouw of inbouw. En bijvoorbeeld als u zoekt naar een paneel dat dimbaar is. Om die kwaliteit te bepalen letten we op onder andere de UGR-waarde van het paneel:

  • UGR-waarde
    De UGR-waarde bepaalt de mate van verblinding en hinder die mensen ondervinden die langere tijd in de ruimte aanwezig zijn als de verlichting brandt. De UGR-waarde bedraagt bijvoorbeeld <23, 22 of <19. In dit geval is een lagere waarde een betere score.
LED panelen kantoor trackpaneel 30x120cm
LED panelen bloemenwinkel 60x60cm LED panelen bloemenwinkel 60x60cm

Zoekt u verlichting op basis van LED panelen waarbij medewerkers zonder problemen langere tijd kunnen werken? Een UGR-waarde van <19 is dan bijvoorbeeld een goede keuze. Vooral bij het werken achter een beeldscherm voorkomt dat te veel verblinding en andere hinder.

Tip: onze specialisten vertellen u graag over de waarden die er beschikbaar zijn. En ze relateren dat aan de verschillende werkomgevingen, om zeker te weten dat u daarmee een goede keuze maakt voor uw bedrijf.

Daarnaast is het de moeite waard om goed te letten op de CRI-waarde. Dit staat voor de mate van kleurechtheid (CRI 80, 90 of >90). Meer kleurechtheid betekent dat objecten die verlicht worden daadwerkelijk de kleur krijgen die ze zijn.

Dimbare LED panelen

Veel van onze klanten zoeken naar het LED paneel in 30x30 dimbaar. Dat betekent dat u daarvan zelf de lichtsterkte in kunt stellen, afhankelijk van de wijze waarop u de verlichting wilt gebruiken. Dus heeft u niet altijd de volledige lichtsterkte nodig? Dankzij de dimbare panelen, geschikte drivers en geschikte dimmers kunt u dit gewoon zelf instellen. Onze specialisten adviseren u graag, om zeker te weten dat het allemaal goed op elkaar is afgestemd.

LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm gang
LED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneel LED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneel

LED paneel 30x30 kopen

Wilt u het LED paneel 30x30 kopen? We leveren de panelen van Interlight, omdat die bekend staan om de zeer goede kwaliteit. Bovendien is er een proefmodel beschikbaar, om zelf uit te proberen. Daarmee zorgen we ervoor dat u zelf kunt ervaren of dit inderdaad de goede keuze is voor uw bedrijf.

En heeft u vragen over het LED paneel 30x30 of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.