• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED paneel 62x62

Het LED paneel 62x62 is afgestemd op de Duitse maten voor systeemplafonds. De panelen meten daar 62x62 centimeter, in plaats van de gebruikelijke 60x60 centimeter in Nederland. Lees meer

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
LED panelen bloemenwinkel 60x60cmLED panelen bloemenwinkel 60x60cm

Meer informatie

De panelen zijn beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen, zowel voor inbouw, opbouw als gependeld. Bovendien zijn er waterdichte (IP65) modellen beschikbaar. Onze specialisten kunnen u daarover goed adviseren. We leveren panelen van Interlight, waarmee u uiteraard kiest voor niets minder dan de beste kwaliteit.

Uiteraard zijn de panelen beschikbaar in diverse uitvoeringen. Dus zoekt u naar een dimbaar LED paneel in 62x62? Daarmee is het mogelijk om zelf de lichtsterkte in te stellen, afhankelijk van de situatie.

Inbouw, opbouw en gependeld

Zoekt u naar LED panelen in 62x62 vanwege de Duitse afmetingen van een standaard systeemplafond? We leveren de panelen, die daarnaast beschikbaar zijn voor opbouw en gependeld:

 • Inbouw
  De meest strakke oplossing, volledig ingebouwd in het systeemplafond. Let op: de Nederlandse systeemplafonds meten vaak 60x60 centimeter. Onze specialisten adviseren u graag over de beste keuze.
 • Opbouw
  Dankzij de opbouwframes is het goed mogelijk om zonder systeemplafond gebruik te maken van LED panelen. Het is een nette oplossing, waarvan de installatie eenvoudig is.
 • Gependeld
  Gependeld hangen de panelen aan het plafond. Ook dit is een oplossing als er geen systeemplafond beschikbaar is voor inbouw-panelen.
LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm keuken
LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cmLED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm

In 3000K en 4000K kleurtemperatuur

De 62x62 LED panelen zijn beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen. Daarmee zorgt u er in iedere ruimte en in iedere situatie voor dat de verlichting past bij wat u er wilt doen:

Onze specialisten adviseren u graag over de beste kleurtemperatuur, afhankelijk van hoe u de ruimte wilt gebruiken. Daarbij letten we ook op de UGR-waarde en de CRI-waarde, om u de hoogste kwaliteit te adviseren.

LED panelen werkplaats systeemplafond 60x60cm
LED panelen kantoor systeemplafond 60x60cmLED panelen kantoor systeemplafond 60x60cm

LED paneel 62x62 kopen

Wilt u een LED paneel 62x62 kopen? De panelen zijn er zelfs waterdicht (IP65), dus bieden allerlei mogelijkheden voor uiteenlopende omstandigheden, ruimtes en situaties.

Bovendien is het LED paneel gewoon beschikbaar als een proefmodel. Dit betekent dat u de verlichting kunt uitproberen. Ervaar zelf of het inderdaad een goede keuze blijkt, die precies past bij de manier waarop u de ruimte wilt verlichten.

En heeft u vragen over het LED paneel 62x62 of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.