• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Onze keuze: LED panelen

De top 5 van bedrijfsverlichting.be

LED panelen zijn er in ontelbare varianten met ieder hun eigen sterke kanten. We begrijpen dat het kiezen van het juiste LED paneel hierdoor lastiger kan worden. Daarom hebben wij onze ervaring ingezet om de beste LED panelen voor jou uit te kiezen. Zo bekijken we onder andere de UGR-waarde, CRI-waarde, stroomverbruik, kleurtemperatuur en houden we natuurlijk rekening met de prijs.

Laten we voorop stellen dat de kwaliteit prioriteit nummer 1 is. Daarom werken wij alleen samen met gerenommeerde Nederlandse en Belgische merken. Interlight en Light4U zijn twee van deze top merken waar wij al jarenlang mee samenwerken. De LED panelen van deze merken geven dan ook een fraai lichtbeeld en gaan jarenlang mee.

Deze panelen worden vaak geadviseerd voor klein- en grootschalige projecten. We weten dus wat we kunnen verwachten van deze LED panelen. Dankzij de veelzijdigheid van dit type verlichting kan het worden toegepast voor veel verschillende toepassingen, denk aan: kantoorverlichting, werkplaatsverlichting, ziekenhuisverlichting, halverlichting en magazijnverlichting. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Vaktermen voor onderweg

UGR-waarde: Des te lager de UGR-waarde, des te minder lichthinder. Deze waarde is voornamelijk belangrijk voor ruimtes waar lange tijd achter een beeldscherm wordt gewerkt. Zo is het voor een kantoorruimte verplicht om UGR<19 toe te passen.

CRI-waarde: De kleurechtheid (ook wel: CRI) is belangrijk wanneer de kleuren van belichte producten en oppervlakten zo realistisch mogelijk moeten worden weergegeven. Een hogere CRI-waarde staat voor een betere kleurweergave.

Kleurtemperatuur: Deze term staat voor de warmte van het licht. Hoe lager de kleurtemperatuur, hoe warmer (geler) het licht.

  • 3000K warm wit licht: bevordert de sfeer en wordt gebruikt in onder andere kantoren, winkels en open keukens van een restaurant
  • 4000K naturel wit licht: bevordert concentratie en efficiëntie voor bijvoorbeeld kantoren
  • 5000K koel wit licht: creëert een steriele sfeer voor voornamelijk zorginstellingen, spuiterijen en drukkerijen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

#1 - Perfect voor op kantoor

Interlight Easyfit Next + LED paneel UGR<19 Interlight Easyfit Next + LED paneel UGR<19

Interlight Easyfit Next+ 30W 3000K UGR<19

Verkrijgbaar in 60x60cm, 30x120cm, 3000K en 4000K

De Easyfit Next+ LED panelen zijn één van de beste in zijn klasse. Met een UGR-waarde lager dan 19 is dit paneel geschikt als kantoorverlichting. Dankzij de lage UGR-waarde wordt namelijk lichthinder voorkomen. Dit in combinatie met de relatief lage prijs zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Bezuinigen met LED

Dit Easyfit Next+ paneel heeft een wattage van 30W en kan een oud TL-armatuur tot maar liefst 72W vervangen. Dit betekent dat er per paneel, tot wel 42W bespaart kan worden. Dit is natuurlijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Voorkom lichthinder

Gebruikers van licht kunnen na een lange werkdag achter een beeldscherm lichthinder ervaren. Dit kan vermoeidheid en last van ogen veroorzaken. De juiste UGR-waarde voorkomt dit. Des te lager de UGR-waarde, des te minder lichthinder de gebruiker ervaart. Een UGR-waarde van 19 is geschikt voor de meeste toepassingen zoals: school, fijne industrie, kantoor en vergelijkbare werkplekken.

Optioneel dimbaar

Standaard wordt dit Interlight paneel geleverd met een aan/uit dip-switch driver. Het is dan mogelijk om op de driver zelf de lichtsterkte te bepalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te dimmen via DALI, DALI2 of 1-10V. Dan is een dimbare driver nodig. Deze kan je op onze website apart meebestellen.

Let er dan wel dat je dit LED paneel exclusief driver besteld, anders ontvang je twee drivers.

Check kantoor Geschikt voor kantoor en vergelijkbare werkplekken

Check installatie Makkelijk te installeren dankzij standaard systeemplafond maten

Check varianten Verkrijgbaar in 60x60cm, 30x120cm, 3000K en 4000K

Check zuinig Ontzettend zuinig: vervangt 4x18W of 4x14W

Ons advies

Kies dit paneel als je zoekt naar verlichting voor kantoor of vergelijkbare werkplekken waar lange tijd achter een beeldscherm wordt gewerkt.

Interlight Easyfit Next 30W 3000K UGR22

Gemaakt voor verkeers- en algemene ruimtes

De Easyfit Next panelen zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. Er is dan ook een grote kans dat deze panelen geschikt zijn voor jouw situatie. Deze panelen adviseren wij meestal in algemene ruimtes waar geen lange tijd achter een beeldscherm wordt gewerkt. Denk aan onder andere: halverlichting, gangverlichting, wachtruimteverlichting, winkelverlichting en entree verlichting.

Bezuinigen met LED

Dit Easyfit Next paneel heeft een wattage van 30W en kan een oud TL-armatuur tot maar liefst 72W vervangen. Dit betekent dat er per LED paneel, tot wel 42W kan worden bespaard. Dit is een besparing van meer dan 50%!

Makkelijk te installeren

Net zoals alle andere LED panelen van Interlight en Light4U is dit armatuur ook verkrijgbaar in 60x60 cm en 30x120 cm. Dit zijn standaardmaten voor een Nederlands systeemplafond. Hierdoor wordt de installatie in een systeemplafond zeer makkelijk. Is er geen systeemplafond? Dankzij onze opbouwframes en pendelsets kan je de LED panelen alsnog eenvoudig aan het plafond monteren.

#2 - Speciaal voor algemene ruimtes

Interlight Easyfit Next + LED paneel UGR 22 Interlight Easyfit Next + LED paneel UGR 22

Check kantoor Geschikt voor verkeersruimtes en algemene ruimtes

Check installatie Makkelijk te installeren dankzij standaard systeemplafond maten

Check varianten Verkrijgbaar in 60x60cm, 30x120cm, 3000K en 4000K

Check zuinig Ontzettend zuinig: vervangt 4x18W of 4x14W

Ons advies

Kies dit paneel als je verlichting zoekt voor algemene ruimtes en verkeersruimtes, denk aan onder andere: halverlichting, gangverlichting, entree verlichting, winkelverlichting en magazijnverlichting.

#3 - Optioneel fase-dimbaar

Light4U Challenge 60x60cm Light4U Challenge 60x60cm

Light4U Challenge 60x60cm en 30x120cm

Configureerbaar in 60x60cm, 30x120cm, 3000K en 4000K

Dit paneel is voorzien van een hoogwaardige Samsung LED chip. Dit in combinatie met de ingebouwde diffuser resulteert in een mooie, egale spreiding van het licht. Het paneel heeft een opgenomen vermogen van 36W en een UGR waarde lager dan 19.

Moderne LED chips

Het paneel maakt gebruik van LED chips. Hierdoor is het paneel zeer zuinig, maar in vergelijking met de andere uitgelichte panelen is het wattage van de Challenge iets hoger. Dit resulteert in een lagere lumen/watt verhouding. Het paneel verbruikt dan meer stroom om dezelfde lichtsterkte op te brengen. Dit maakt het paneel iets minder zuinig dan de andere uitgelichte LED panelen.

Wieland kabel

Standaard wordt dit product met 30cm kabel en een Wieland connector geleverd. Dit maakt het eenvoudig om de panelen door te koppelen en efficiënt te monteren.

Optioneel fase-dimbaar

Dit paneel wordt standaard met een aan/uit driver geleverd. Uniek is dat dit product tegen een meerprijs ook met een fase-dimbare driver kan worden geleverd.

Voorkom lichthinder

Met een UGR lager dan 19 is dit LED paneel geschikt voor kantoren en vergelijkbare werkplekken.

Check kantoor Geschikt voor kantoor en vergelijkbare werkplekken

Check installatie Makkelijk te installeren dankzij standaard systeemplafond maten

Check varianten Verkrijgbaar in 60x60cm, 30x120cm, 3000K en 4000K

Check zuinig Ontzettend zuinig: vervangt 4x18W of 4x14W

Ons advies

Kies dit paneel als je zoekt naar verlichting voor kantoor of vergelijkbare werkplekken waar lange tijd achter een beeldscherm wordt gewerkt.

Laat je inspireren door onze eerdere projecten

In de afgelopen jaren hebben wij een aardig portfolio opgebouwd met onze uitgevoerde projecten. Zo hebben wij al meerdere museau, kantoren en scholen verlicht met onze LED panelen. Weet je niet precies wat je zoekt? Bekijk dan onze projectenpagina en doe inspiratie op voor jouw verlichtingsproject.

Uiteraard kunnen onze lichtadviseurs helpen bij het maken van de juiste keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een persoonlijk lichtadvies uitbrengen voor een breed scala verschillende projecten. Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Interlight Dream+ CRI>90 UGR<19

Geeft een zo natuurgetrouw mogelijke weergave van kleuren

De LED panelen uit de Dream+ serie van Interlight zijn een unieke verschijning. Dankzij de hoge kleurweergave (CRI>90) worden producten en oppervlakten zo kleurecht als mogelijk weergegeven. Zo is het rode t-shirt in de kledingwinkel ook echt rood en het zwarte keukenkastje in de keukenwinkel ook echt zwart. Daarbij is dit product ook verkrijgbaar in 60x60cm, 30x120cm, 3000K, 4000K en 5000K.

Verminder lichthinder

De Dream+ panelen zijn uitgerust met een UGR waarde lager dan 19. Dit maakt het mogelijk om de LED panelen ook toe te passen in ruimtes waar lange tijd achter een beeldscherm wordt gewerkt.

Hoge kleurechtheid

De CRI-waarde hoger dan 90 laat kleuren volledig tot hun recht komen. Dit is voornamelijk belangrijk voor winkels, tentoonstellingen, spuiterijen, drukkerijen en andere vergelijkbare toepassingen. In deze situaties is het namelijk van belang dat de kleuren van het product zo natuurgetrouw als mogelijk worden weergegeven. Dit geeft niet alleen een aantrekkelijker beeld voor de klanten en bezoekers, maar laat producten en objecten écht tot hun recht komen.

Optioneel dimbaar

Dit paneel wordt geleverd exclusief driver. Je hebt dan de vrijheid om een eigen driver uit te kiezen. Zo is een aan/uit driver mogelijk, maar ook een dimbare driver met een DALI-, DALI2- of 1-10V-dimprotocol. Deze drivers zijn op onze website apart mee bestellen.

#4 - De beste kleurweergave

Interlight LED Dream+ Paneel 60x60cm CRI>90 UGR<19 Interlight LED Dream+ Paneel 60x60cm CRI>90 UGR<19

Check kantoor Geschikt voor winkels, drukkerijen en vergelijkbare ruimtes

Check installatie Makkelijk te installeren dankzij standaard systeemplafond maten

Check varianten Verkrijgbaar in 60x60cm, 30x120cm, 3000K en 4000K

Check zuinig Ontzettend zuinig: vervangt 4x18W of 4x14W

Ons advies

Kies dit paneel wanneer de kleur van de belichte objecten en oppervlakten belangrijk is. Zo wordt verlichting met deze CRI waarde voornamelijk gebruikt in musea, kledingwinkels, kapperszaken en meubelwinkels. Het is ook mogelijk om dit LED paneel als kantoorverlichting toe te passen, maar in veel gevallen is dan een CRI>90 overbodig. Het is dan eventueel mogelijk om voor een goedkoper Easyfit Next+ paneel te kiezen.

#5 - Waterdicht LED paneel IP65

Interlight LED Paneel waterdicht 60x60cm CRI>90 UGR<23 IP65 Interlight LED Paneel waterdicht 60x60cm CRI>90 UGR<23 IP65

Interlight LED paneel 40W CRI>90 UGR<23 IP65

Gemaakt voor vochtige ruimtes

Dit LED paneel van Interlight is speciaal ontwikkeld voor gebruik in vochtige ruimtes. Dankzij de constructie van het armatuur is deze volledig stofdicht en kan deze ook goed tegen water. Lichte waterstralen en spetters zijn geen probleem voor dit LED paneel.

Geleverd inclusief driver

Dit paneel wordt geleverd inclusief waterdichte driver. De meegeleverde driver is een niet-dimbare Mean Well driver met een IP-waarde van 67. Dit maakt het armatuur volledig plug & play.

Lange levensduur

Met een levensduur van 50.000 uur zorgt dit LED paneel voor jarenlang plezier. Daarnaast geeft Interlight nog eens 5 jaar fabrieksgarantie op dit paneel zodat je in ieder geval de komende vijf jaar bent voorzien. Als dit LED paneel direct boven een zwembad wordt geplaatst, is de levensduur circa 25.000 uur en de fabrieksgarantie 3 jaar. Dit heeft te maken met de stoffen die vrijkomen uit het water zoals chloor.

Waterdicht

Een IP-waarde van 65 betekent dat dit LED paneel bestand is tegen lichte waterstralen en spetters. Daardoor kan dit paneel worden toegepast in vochtige ruimtes.

Check kantoor Geschikt voor (boven) zwembaden en vochtige ruimtes

Check installatie Makkelijk te installeren dankzij de standaardmaten

Check varianten Verkrijgbaar in 60x60cm en 30x120cm

Check zuinig Ontzettend zuinig: vervangt 4x18W of 4x14W

Ons advies

Zoek je verlichting voor een buitenruimtezwembad of vergelijkbare ruimtes? Dan is dit paneel de juiste keuze! Dankzij de IP-waarde van 65 kan dit LED paneel worden toegepast in vochtige ruimtes.

Advies op maat!

Vragen of opmerkingen?

Hebt u vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, onze lichtadviseurs helpen graag verder!

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.