• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Wolkenplafond LED paneel

Een wolkenplafond LED paneel is misschien wel de mooiste keuze op kantoor, in ziekenhuizen, op scholen en voor de kinderopvang. Het creëert veel licht op een plek waar dit maar matig beschikbaar is. Bovendien kunt u gebruiken maken van de standaard wolkenafbeelding of een eigen afbeelding laten plakken. De panelen met LED-verlichting ontvangt u vervolgens kant-en-klaar, dus die hoeft u alleen nog maar op te (laten) hangen. Lees meer

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
LED panelen kantoor trackpaneel 30x120cmLED panelen kantoor trackpaneel 30x120cm

Meer informatie

De LED panelen met een wolkenplafond meten standaard 120x120 centimeter. Dat zijn grote panelen, zo’n 4x groter dan het gebruikelijke formaat van 60x60. Het vervangt daarmee vier standaard plafondplaten in een systeemplafond. Dit paneel past precies in een systeemplafond, om het heel eenvoudig te bevestigen en er meteen gebruik van te maken.

Dus zoekt u een manier om de buitenlucht en het wolkendek na te bootsen? Dan zijn deze LED-panelen van hoge kwaliteit daar bijzonder goed voor geschikt. Ze hebben een koel witte kleur (6500K), garanderen een lange levensduur en gaan natuurlijk heel zuinig om met de benodigde energie. Het is op die manier een duurzame keuze, die letterlijk licht brengt op plekken waar dat normaal gesproken niet of nauwelijks beschikbaar is.

Met wolken of eigen afbeelding

U kunt het wolkenplafond LED paneel bestellen met de afbeelding die u wenst. Standaard gaat het om een wolkendek, met daar tussen blauwe delen van de lucht. Het is op die manier de typische Hollandse lucht, zoals we daar bijvoorbeeld tijdens het voorjaar zo van genieten.

Wilt u in plaats daarvan gebruik maken van een andere afbeelding? Dat is geen probleem, die kunt u gewoon zelf aanleveren. De leverancier gaat ermee aan de slag, om op die manier het paneel te creëren waar u graag gebruik van wilt maken. Zo creëert u eenvoudig een prachtig wolkendek of een andere mooie lucht, afgestemd op de ruimte en hoe u die verder inricht.

Tip: gaat het om een eye-catcher in de ruimte? Dat is precies waar u voor zorgt met een eigen afbeelding óf met het standaard wolkendek. Het is de combinatie van die afbeelding en de LED-verlichting die de aandacht trekt. En die het licht brengt waar u naar op zoek bent in de ruimte.

LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm gang
LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm keukenLED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm keuken

Bij weinig daglicht: kantoren, ziekenhuizen, scholen en kinderopvang

De wolkenplafonds met LED panelen zijn bijzonder goed geschikt voor ruimtes waar normaal gesproken weinig daglicht komt. Het LED wolkenplafond passen we bijvoorbeeld veel toe in:

Het zijn gebouwen en ruimten waar daglicht belangrijk is, maar waar dat niet altijd natuurlijk naar binnen schijnt. Het is dan een goed idee om een LED-paneel te plaatsen dat daar wel voor kan zorgen. Dit voorkomt dat het er te donker is, bijvoorbeeld om er goed te kunnen werken of verblijven. En gaat het om kinderen die leren of die met elkaar willen spelen? Ook dan is het belangrijk om voor voldoende (dag)licht te zorgen.

6500K in hoge kwaliteit

Het LED wolkenplafond realiseren we met de panelen van Interlight. Die staan bekend om hun hoge kwaliteit. In dit specifieke geval gaat het om 6500K. Dit staat voor koel wit licht, zoals dat normaal gesproken ook tussen de wolken doorschijnt.

Dus zoekt u een manier om het daglicht na te bootsen, gecombineerd uit witte wolken en de blauwe lucht ertussen? Dan is dit de ideale lichttemperatuur om daarvoor te zorgen. Bovendien draagt het bij aan de productiviteit, zowel op kantoor als op school. Het is licht dat aanzet tot activiteit, waardoor het verschillende positieve eigenschappen combineert.

LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm
LED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneelLED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneel

Wolkenplafond LED paneel kopen: proefmodel uitproberen

Wilt u het wolkenplafond LED paneel kopen, om daarmee extra licht te creëren op plekken die anders erg donker zijn? U kunt de panelen eenvoudig online bestellen. Het gaat standaard om 120x120 centimeter, dus een mooi groot oppervlak. Bovendien is het mogelijk om een proefmodel uit te proberen. Dat paneel heeft de standaard wolkenafbeelding, zodat u zelf kunt ervaren of dit het licht oplevert waar u naar zoekt. Uiteraard vertellen onze specialisten u daar graag meer over, net als over de rest van ons assortiment met LED panelen.

En heeft u vragen over het wolkenplafond LED paneel of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.