• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •   Deskundig lichtadvies op maat
 •   Uitsluitend A-merken
 •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED railverlichting

Spanningsrail verlichting is flexibel in het gebruik, creëert de verlichting die u wenst en is natuurlijk volledig professioneel beschikbaar. Dankzij de LED railverlichting bespaart u bovendien kostbare energie. Dat verlaagt de energierekening en voorkomt een onnodig hoge milieubelasting. Lees meer

 • De scherpste online prijzen
 •   Deskundig lichtadvies op maat
 •   Uitsluitend A-merken
 •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Inspiratie

LED railverlichting kantoor kantine zwart spots LED railverlichting kantoor kantine zwart spots

Meer informatie

Creëer een ideaal werk- of leefklimaat, net als de gewenste sfeer bij u in de winkel, in de horeca of op een andere bedrijfslocatie. Dus denkt u aan een spanningsrail met spotjes, met hanglampen of met railpanalen? Wij laten zien welke LED railverlichting u kunt gebruiken.

Bent u naast verlichting voor rails ook nog op zoek naar een 3-fase rails? Met behulp van onze spanningsrail configurator stelt u moeiteloos het gewenste railsysteem samen. De configurator zet al uw wensen om in een railsysteem en plaatst deze direct in uw winkelwagen. Binnen twee minuten bent u klaar om te bestellen! Klik hier om de configurator uit te proberen!

Tip: wij leveren onze spanningsrail verlichting met een universele en hoogwaardige aluminium adapter. Zo kunt u haast alle verlichting combineren met de rail aan het plafond. U bent daarmee maximaal flexibel.

Flexibel: universele adapter

Goede LED railverlichting heeft een universele adapter. Dat maakt de spanningsrail verlichting geschikt om die op te hangen. En sterker nog, u kunt de verlichting zonder boren of schroeven monteren. Het is voldoende om de verlichting te bevestigen aan de rail die u aan het plafond heeft hangen. Dat geldt voor bijvoorbeeld de:

 • 1-fase en 3-fase railspots
  Creëer een spanningsrail met spotjes. Hang spots op geschikt voor 1-fase of 3-fase, afhankelijk van of u ook andere soorten verlichting wilt ophangen en die onafhankelijk wilt kunnen bedienen.
  Tip: twijfelt u tussen railspots in 1-fase of 3-fase? Stel ons uw vragen, dan geven we u graag aan wat in uw geval de beste keuze is.
 • Railpanelen
  Hang complete panelen aan de rail en verlicht de ruimte op een gelijkmatige en egale wijze. Het is mooie functionele verlichting, waar u op een heel natuurlijke manier gebruik van maakt.
 • Rail hanglampen
  Sierlijke en stijlvolle lampen aan het plafond, eenvoudig te bevestigen aan de rail die u heeft zitten. Ideaal in de horeca, in winkels en bijvoorbeeld als u daar thuis gebruik van wilt maken.
 • Rail lijnverlichting
  Specifiek functionele verlichting vanuit een minimalistisch design. De rail lijnverlichting in LED heeft net als de andere armaturen een universele adapter die u daardoor perfect met de rail kunt combineren.
LED railverlichting woning zwart spots LED railverlichting woning zwart spots
LED railverlichting kantoor zwart spots LED railverlichting kantoor zwart spots

Spanningsrail verlichting: voor thuis, winkel en kantoor

De spanningsrail is een zeer flexibele lichtoplossing. Dit komt mede dankzij de functionaliteiten van de spanningsrail, maar ook door het brede aanbod spanningsrail verlichting. Zo bieden wij railverlichting aan in onder andere de vorm van railspots, railpanelen, rail hanglampen en rail lijnverlichting. Ieder armatuur heeft een eigen uitstraling. Daardoor is het mogelijk om de verlichting voor rails in een breed scala aan projecten toe te passen. High-end woningen, kantoren, showrooms, restaurants en andere horecagelegenheden worden regelmatig verlicht met spanningsrail verlichting.

Hoogwaardige aluminium adapters

Dankzij onze hoogwaardige Nordic aluminium adapters kunt u rekenen op zowel maximale flexibiliteit als de hoogste kwaliteit. Het maakt de combinatie van verschillende armaturen en lichtbronnen eenvoudig.

Ontdek de verschillende soorten spanningsrail verlichting die u kunt bestellen. En gebruik de universele adapters in aluminium, om de lampen aan de rail op te hangen. We helpen u online inspiratie op te doen, om de verlichting te gebruiken met de LED spanningsrail die u heeft hangen.

LED railverlichting winkel showroom zwart spots LED railverlichting winkel showroom zwart spots
LED railverlichting museum zwart spots LED railverlichting museum zwart spots

LED railverlichting kopen

U kunt online de LED railverlichting kopen waar u naar op zoek bent. Bestel de spanningsrail lampen die u zoekt of doe ideeën op met zowel de spots (1-fase en 3-fase), de panelen, de hanglampen en ook de lijnverlichting.

Tip: wilt u een lichtplan laten maken op basis van een spanningsrail voor uw winkel, in de horeca of op kantoor? Vertel ons wat uw wensen zijn, dan denken we graag met u mee.

Voordelen van bedrijfsverlichting.be

 • Scherpste online prijzen
 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via +31 (0)30 - 227 0494
Whatsappen via +31 (0)30 - 227 0494
Mailen via info@bedrijfsverlichting.be
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

LED railverlichting kapperszaak zwart spots lijnverlichting LED railverlichting kapperszaak zwart spots lijnverlichting

Advies op maat!

Vragen of opmerkingen?

Hebt u vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, onze lichtadviseurs helpen graag verder!

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.