• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Slagvaste LED armaturen

Het LED TL armatuur compleet kopen? Een goed voorbeeld van onze slagvaste LED armaturen, geschikt voor zakelijk en professioneel gebruik. Bekijk de verschillende waterdichte LED armaturen, bijvoorbeeld die van MacBright en de andere A-merken die we voeren. Met Osram LED en een Osram driver, zodat u kunt vertrouwen op het beste dat deze hoogwaardige merken de professionele markt te bieden hebben. Lees meer

Producten 1-11 van 50

Van hoog naar laag sorteren
 1. Service

  Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

  • Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
 2. Norton
  Waterdicht (>IP65)
  AXP-E 84 3700/4400/5400/6000LM L1500
  AXP-E 84 3700/4400/5400/6000LM L1500
  € 94,32 € 77,95
  Op voorraad
Pagina
per pagina
LED tl armaturen bedrijfshal opbouw waterdichtLED tl armaturen bedrijfshal opbouw waterdicht

Meer informatie

Bestel de LED (TL) armaturen slagvast en waterdicht, om daar buiten goed gebruik van te kunnen maken. Een TL armatuur in IP65 of een andere waarde, afhankelijk van hoe u er gebruik van wilt maken. Iets waarover we u goed kunnen adviseren, zodat u daar op basis van deskundigen de juiste keuze in maakt.

Slagvast en waterdicht

De complete LED TL armaturen zijn slagvast en waterdicht, om daar op verschillende manieren goed mee uit de voeten te kunnen. LED TL verlichting met een armatuur, waar u meteen gebruik van kunt maken door die bijvoorbeeld aan het plafond of het dak te hangen. Vergelijk de spatwaterdichte TL armaturen en de modellen die een hogere IP-waarde hebben. Volledig waterdicht en slagvast, waardoor de LED armaturen tegen een stootje kunnen en buiten de juiste keuze zullen blijken.

En zoekt u naar deskundig advies over alle LED armaturen die er beschikbaar zijn? Vergelijk het LED TL armatuur compleet met de slagvaste LED armaturen en bijvoorbeeld onze LED trogarmaturen of de LED plafonnières. Op die manier vertellen we u graag meer over wat er beschikbaar is en hoe u daar professioneel gebruik van kunt maken. 

LED tl armaturen opslagruimte hal
LED tl armaturen sportschool waterdicht opbouw pendelLED tl armaturen sportschool waterdicht opbouw pendel

Waterdichte LED armaturen kopen bij bedrijfsverlichting.be

Hoogwaardige waterdichte LED armaturen kopen? Bestand tegen water en in een aantal gevallen bovendien slagvast. Voor complete LED TL armaturen waar u metten gebruik van kunt maken. In lagere wattages, zodat de verlichting energiezuiniger werkt en toch minstens dezelfde hoeveelheid licht uit zal stralen. Om daar buiten gebruik van te maken, zonder dat u er de komende jaren omkijken naar heeft.

Benieuwd naar de kosten voor complete TL armaturen in LED of onze slagvaste en waterdichte armaturen? U kunt online een offerte aanvragen. Of neem telefonisch contact op via +31 (0)30 - 227 0494. We vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden, kunnen u een proefbestelling toesturen of specifieke vragen beantwoorden over de diverse armaturen. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.