Standaard gratis verzending
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Buitenverlichting

LED buitenverlichting is er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Wij hebben een ruim assortiment LED verlichting voor buiten. De keuze voor een bepaald type buitenverlichting is afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. Onze klanten waarderen onze snelle levering en scherpe prijzen. Veel klanten maken gebruik van onze kosteloze adviesservice. Zij leggen hun situatie en wensen voor aan één van onze lichtexperts en weten zo zeker dat ze altijd de juiste keuze maken.

Wij hebben onder andere gevelverlichting, breedstralers, straatverlichting en slagvaste armaturen in ons assortiment opgenomen. Ons assortiment bestaat volledig uit LED verlichting. LED kent vele toepassingen en is tegenwoordig de norm wanneer u op zoek bent naar een verlichtingsoplossing. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

LED buitenverlichting assortiment

Ons assortiment aan buitenverlichting bestaat uit verschillende typen verlichting:

Gevelverlichting

Gevelverlichting is gericht op het verlichten van uw pand. Beschikbaar in varianten die meer gericht zijn op functionaliteit, maar ook modellen die een bepaalde uitstraling creëren. Zo hebben wij onder andere waterdichte wandlampen, plafonnières, up- en downlighters en meer. Deze armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen en in meerdere sterktes wat betreft lichtopbrengst. Bekijk hier ons assortiment gevelverlichting.

LED breedstralers

Breedstralers stralen veel licht uit. Het zijn ideale armaturen voor wanneer buiten in het donker wordt gewerkt, u een evenement organiseert of u uw bedrijfspand aan de buitenkant goed wil uitlichten. Wij voeren een ruim assortiment breedstralers, verstralers en floodlights. Verkrijgbaar in vele soorten en uitvoeringen. Bekijk hier alle LED breedstralers.

LED straatverlichting

Met straatverlichting kunt u uw (bedrijfs)terrein goed verlichten. Hierdoor zorgt u allereerst voor een veilige buitenruimte. Ook kunnen medewerkers en bezoekers altijd de weg naar uw bedrijf vinden en hoeven zij niet door het donker te lopen of rijden. Afhankelijk van de grootte van het terrein en de hoogte waarop u de armaturen kunt plaatsen, kunnen wij u adviseren voor de juiste armaturen. Bekijk alle LED straatverlichting.

Slagvaste LED armaturen

Slagvaste LED armaturen zijn waterdicht en zijn daardoor geschikt om buiten te gebruiken. Dit type verlichting wordt ook wel ‘LED TL armatuur’ genoemd. Dit type LED verlichting is zeer geschikt voor bijvoorbeeld open werkplaatsen, parkeergarages of fietsstallingen. Dit type verlichting is ook ‘hufter-proof’ en daardoor bestand tegen vandalisme. Bekijk alle slagvaste LED armaturen.

Verschillende soorten tuin- en terrasverlichting

Ook als u tuinverlichting of verlichting voor uw terras zoekt slaagt u altijd bij Bedrijfsverlichting. Bekijk bijvoorbeeld onze buiten wandlampen, buiten tafellampen, buiten hanglampen, sokkellampen, tuinspots en tuin lantaarnpalen.

Waarom buitenverlichting kopen bij bedrijfsverlichting.be?

bedrijfsverlichting.be richt zich op de zakelijke markt en weet u voor elke toepassing van de juiste producten te voorzien. Service staat bij ons centraal. Op basis van uw wensen adviseren onze lichtexperts u graag over de juiste oplossing.

Wij werken uitsluitend met A-merk armaturen. Wij leveren dus alleen hoogwaardige producten, waar u geen zorgen en omkijken naar heeft. Wij hebben veel vertrouwen in de merken die wij aanbieden. Daarom geven wij tot 5 jaar fabrieksgarantie op onze producten.

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of heeft u een vraag over een bepaald type binnenverlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via 030 - 227 0494
Whatsappen via 06 - 50 543 275
Mailen via info@bedrijfsverlichting.be
Chatten
via de chatfunctie onderin uw scherm.

Bent u op zoek naar verlichting voor buiten? Bekijk dan eens ons assortiment LED buitenverlichting.

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.