De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Interlight LED Track Paneel 40W (1200x300) 3.000K CRI>90 UGR<23

Op voorraad
SKU
IL-TP195K3C
€ 177,81 € 146,95
De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
5 jaar fabrieksgarantie op LED

LED Track Paneel 40W (1200x300) 3.000K CRI>90 UGR<23

De track panelen van Interlight zijn speciaal ontwikkeld voor de 3-fase spanningsrail. De LED panelen worden in dit geval van stroom voorzien via een railadapter, er is dan geen aparte driver nodig voor de panelen. De railadapter is standaard onderdeel van het track paneel. Dit maakt de installatie van de panelen simpel en snel. Daarbij is het gebruik van een spanningsrail in combinatie met een track paneel zeer flexibel. Door de adapter los te klikken is het mogelijk om het paneel te allen tijde te verplaatsen of te vervangen.

De track panelen in deze serie zijn verkrijgbaar in 30x120cm en 30x30cm. Ook op het gebied van technische specificaties zijn er een aantal keuzes. Zo zijn de track panelen beschikbaar in UGR < 19 of UGR < 23, en met wattages van 17W of 40W.

LED-paneel 30x120

Dit rechthoekige LED paneel heeft een maat van 30x120 cm en is speciaal ontwikkeld voor de 3-fase spanningsrail. Dit is te herkennen aan de railadapter die aan het LED paneel is gemonteerd. Dit maakt de installatie van het paneel simpel en is het paneel breed inzetbaar voor veel verschillende toepassingen.

LED-paneel 3000K

Dit LED paneel heeft een warm witte kleurtemperatuur. Dankzij deze kleurtemperatuur wordt sfeervolle verlichting gerealiseerd. LED panelen met een waarde van 3000K worden vaak toegepast in ruimtes waar een gezellige of toegankelijke sfeer gewenst is. Zo worden deze panelen regelmatig toegepast in kantoren, restaurants, retail en ontvangstruimtes.

Railmontage

Dit railpaneel is compatibel met de 3-fase spanningsrails. Het paneel wordt standaard geleverd met een railadapter. Dit maakt het mogelijk om het paneel simpel en snel vast te klikken in de rail. Naast de snelheid en het gemak, is ook de flexibiliteit een groot voordeel van de railpanelen. Zo is het op elk moment mogelijk om deze panelen in de spanningsrail te verplaatsen of vervangen.

UGR lager dan 23

De UGR-waarde van dit LED paneel is lager dan 23. Dit maakt het paneel voornamelijk geschikt voor verkeersruimten zoals gangen en trappen, maar ook voor bijvoorbeeld opslagruimten en archieven. Deze waarde is vooral belangrijk voor ruimtes waar lange tijd achter een beeldscherm wordt gewerkt. De juiste UGR-waarde kan last van ogen en vermoeidheid voorkomen. Dit verhoogt de efficiëntie van de gebruikers.

Vervangt Watt 2x36W, 4x18W of 4x14W

LED verlichting is vele malen duurzamer dan TL verlichting. Zo maken de klassieke TL buizen plaats voor duurzame LED chips. Deze chips produceren hetzelfde wattage, maar met een lager elektriciteitsverbruik. Zo vervangen LED panelen met een lager wattage, TL buizen met een hoger wattage. Dit LED paneel heeft een wattage van 40W en vervangt daarmee onderstaande wattages:

Vervangt TL-D 2x36W   Vervangt T5 4x18W   Vervangt T8 4x14W  
Totaal wattage TL-D: 2 x 36W 72W Totaal wattage T5: 4 x 18W 72W Totaal wattage T8: 4 x 14W 56W
Wattage LED paneel: 1 x 40W 40W Wattage LED paneel: 1 x 40W 40W Wattage LED paneel: 1 x 40W 40W
Verwachte besparing: 72W - 40W 32W Verwachte besparing: 72W - 40W 32W Verwachte besparing 56W - 40W: 16W

LED panelen

LED panelen zijn een breed toepasbare verlichtingsoplossing. Zo zijn panelen onder andere inzetbaar in algemene ruimtes, maar ook voor specifieke situaties zoals kantoorverlichting en schoolverlichting. Het helpt dan dat er een groot aantal verschillende LED panelen zijn met ieder hun eigen, unieke sterke eigenschappen. Zo zijn LED panelen met een UGR-waarde < 19 geschikt voor kantoorverlichting, terwijl panelen met een hoge CRI-waarde de weergave van belichte objecten levendiger maken. Dit maakt dat er voor elke toepassing een relevant LED paneel is. Ook de installatie is simpel, de meeste LED panelen zijn speciaal gemaakt voor systeemplafonds. Dit komt doordat de panelen zijn ontwikkeld volgens standaardmaten zoals onder andere 60x60 cm, 60x120 cm en 30x120 cm.

Interlight LED panelen kopen bij bedrijfsverlichting.nl

Het Nederlandse merk Interlight is al meer dan 15 jaar aanwezig in de verlichtingsbranche. Dankzij deze jarenlange ervaring is het voor Interlight mogelijk om hun eigen LED panelen te ontwikkelen en produceren. Interlight heeft aantal verschillende series LED panelen ieder met hun eigen unieke en sterke eigenschappen. Het Nederlandse bedrijf innoveert jaarlijks volgens de nieuwste standaarden. Hierdoor kan je energiebesparing en lichtopbrengst volgens de laatste innovaties verwachten van de Interlight LED panelen. Interlight onderscheidt zich door zijn goede prijs kwaliteitsverhouding. De panelen van Interlight zijn daarom altijd een verstandige, duurzame keus.

Lichtadvies van bedrijfsverlichting.nl

Ooit begonnen als alleen een webshop, maar ondertussen uitgegroeid tot een lichtadviesbureau met daarnaast een webwinkel. bedrijfsverlichting.nl is al jarenlang actief in de verlichtingsbranche en heeft meer dan 10.000 bedrijven geadviseerd en geholpen met de overstap naar LED-verlichting. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste verlichtingsoplossing. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze lichtexperts staan voor je klaar!

Specificaties
EAN 8719214374402
Merk ?

Dit is het merk van het product.

Interlight
Fabrieksgarantie ?

De Bedrijfsverlichting.nl fabrieksgarantie verzekert u van een werkend product voor een vastgestelde periode. De garantie is volledig in de productprijs inbegrepen. Wij bieden u fabrieksgarantie van 1 tot en met 7 jaar. De meeste producten worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.

5 jaar
Levensduur ? De levensduur is de minimale periode dat de lichtbron functioneert. 50000
Geschikt voor welke toepassing? Winkels, Verkeersruimten (gangen, hallen etc.), Ontvangstruimtes, Restaurants, Opslagruimten, Archieven
Voltage (V) ?

Verlichting met 220-240V kan direct op het stroomnetwerk worden aangesloten. Lampen met een ander voltage hebben een transformator nodig om te kunnen functioneren.

230V
Wattage (W) ?

Het wattage is de hoeveelheid energie die het product verbruikt. Een hoger wattage betekent niet altijd een hogere lichtopbrengst, dit wordt namelijk uitgedrukt in lumen.

1546
Lichtbron inclusief ?

Dit geeft aan of de LED-lichtbron standaard wordt meegeleverd. Indien de modul(en)/lamp(en) niet inclusief zijn vindt u bij accessoires de bijhorende lichtbron.

Ja
Lichtopbrengst (lumen) ? 1799
Kleurtemperatuur ?

De kleurtemperatuur van LED verlichting wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer de kleur van het licht. Hoe hoger het aantal Kelvin, hoe kouder de kleur van het licht.

  • 2400K (kaarslicht)
  • 2700K (extra warm wit)
  • 3000K (warm wit)
  • 4000K (naturel wit)
  • 5000K (koel wit)
  • 6500K (daglicht)
3000 °K
Kleurweergave (CRI) ?

De kleurweergave (CRI) is een indicator hoe kleurecht het verlichte oppervlakte/objecten verlicht zijn door een lamp. De kleurweergave index varieert van 1 t/m 99 waarbij 1 het slechtste is en 99 het beste. Een CRI van 99 betekent dat de kleuren van het verlichtte object/oppervlakte perfect tot uitdrukking komen. Verwar de kleurweergave index niet met de lichtkleur (deze wordt uitgedrukt in Kelvin).

CRI 90
Verblindingsgraad (UGR) UGR lager dan 23
Dimbaarheid ?

Dit geeft aan of de lamp of armatuur gedimd kan worden. Let op, dit wil daarom niet zeggen dat er reeds een dimmer zit inbegrepen.

Nee, niet dimbaar
Bewegingssensor Nee
Lichtsensor Nee
Kleur ?

Dit is de kleur van het product.

Wit
Driver(s) inclusief ?

Dit geeft aan of de driver standaard wordt meegeleverd. Indien de driver(s) niet inclusief zijn vindt u deze bij de accesoires of productopties.

Ja
IP-waarde ? IP40 (spatwaterdicht)
Montage Rail
Richtbaar ? Dit geeft aan of de lamp of lichtbron richtbaar of fixed is. Nee
Kantelbaar Nee
Materialen ? Dit is het type materiaal waar het product hoofdzakelijk uit bestaat. Aluminium
Afmetingen LED paneel ?

Dit zijn de afmetingen van het LED-paneel. Weet je niet welke maat je nodig hebt? In Nederland zijn veelvoorkomende maten voor LED panelen 60x60cm en 30x120cm. Duitse panelen hanteren andere afmetingen, namelijk 62x62cm. Let hier op tijdens het uitzoeken van een paneel.

30x120cm
Lengte ?

Dit is de lengte van het product in millimeter.

1195 mm
Breedte ?

Dit is de breedte van het product in millimeter.

295 mm
Hoogte ? Dit is de hoogte van het product in millimeter. 10 mm
Bekabeling inbegrepen Nee, geen kabel aan product
Lumen Watt verhouding (lm/W) ?

De Lumen Watt verhouding (lm/W) geeft aan hoeveel lumen de lamp geeft per Watt. Dit zegt iets over de efficiëntie van de lamp. Als deze boven de 100 is komt dit armatuur in aanmerking voor subsidie (EIA).

85
Geschikt voor subsidie (EIA) ?

Wilt u als bedrijf, vereniging of stichting fiscaal voordeel behalen? Dat kan als u investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie met de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). EIA levert u gemiddeld 13,5% voordeel op. Daarnaast zorgen energiezuinige investeringen ook voor een lagere energierekening.

Nee
Powerfactor (PF) ?

De powerfactor of arbeidsfactor geeft aan hoe efficiënt een armatuur met stroom omspringt. Dit getal ligt tussen de 0 (niet efficiënt) en 1 (efficiënt). Hoe hoger de powerfactor, hoe efficiënter. Verlichting met een hoge powerfactor( >0.90) is veiliger, omdat blindstroom beperkt wordt. Om in aanmerking te komen voor subsidie (EIA) dient de powerfactor ten minste 0,9 bedragen.

0.9500
Aantal lichtbronnen 1
Vorm Rechthoek
Bediening Lichtschakelaar
Fitting Geïntegreerde LED
Voorzien van plakstrip Nee
No downloads available.
Klant vragen
Geen vragen
Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.