• Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Zemper

Zemper noordverlichting behoort tot de beste ter wereld. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de uitgebreide certificering. Het maakt goed duidelijk dat de fabrikant veel waarde hecht aan de hoogste mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer informatie

Bovendien heeft de noodverlichting van Zemper een handige autotest-functie, voor de batterij. Dat houdt in de gaten of de batterij nog voldoende capaciteit heeft. Wanneer dat niet langer het geval is geeft het systeem een melding, om aan te geven dat er een nieuwe batterij nodig is.

Gecertificeerde noodverlichting

Zemper hecht veel waarde aan de certificeringen. Daarom heeft de noodverlichting alle belangrijke certificeringen, en meer dan dat. Het gaat in alle gevallen om efficiënte kwaliteitsproducten met een hoge lichtopbrengst.

De LED-noodverlichting van Zemper voldoet op die manier aan alle belangrijke richtlijnen en (kwaliteit)eisen. Als u zoekt naar noodverlichting voor gebouwen van de hoogste kwaliteit is dit een uitstekende keuze.

Met autotest voor batterij

Bovendien is de Zemper-noodverlichting voorzien van een handige autotest voor de batterij. Dat houdt automatisch in de gaten of de accu nog voldoende capaciteit heeft. Als dat niet langer het geval is geeft het systeem een melding, om daarvoor te waarschuwen.

Verder levert Zemper de noodverlichting voor bedrijven standaard met enkel- en dubbelzijdige pictogrammen. Het schuifsysteem op de verlichting maakt het makkelijk om die te monteren, zodat ze goed zichtbaar zijn voor iedereen in de omgeving.

Het zijn een paar voorbeelden van slimme toevoegingen. Ze bewijzen dat Zemper weet hoe noodverlichting in elkaar moet zitten en wat er belangrijk is. Bij bedrijfsverlichting.be werken we al jaren met dit merk. Dat betekent bovendien dat we u daar goed over kunnen adviseren.

Onderhoudsarme NiCd-batterijen

We vertellen u bijvoorbeeld graag meer over de batterijen van de noodverlichting van Zemper. Het gaat om NiCd-batterijen. Het grote voordeel daarvan is dat ze onderhoudsarm zijn. Dit betekent dat ze lang kunnen blijven zitten, om in actie te komen zodra de netspanning onverhoopt een keer wegvalt.

Zodra de stroom wegvalt zullen de batterijen de verlichting meteen van stroom voorzien. De LED’s branden op die manier minimaal 1 uur. Dat is lang genoeg om de stroom te herstellen, vooral in bedrijfskritische omgevingen. Op die manier voldoet de noodverlichting van Zemper ook in dit geval weer aan de eisen die de regels en richtlijnen stellen.

Zemper

Wilt u meer weten over de noodverlichting van Zemper, over de fabrieksgarantie tot 4 jaar (tot 2 jaar op de batterij) en over hoe u de verlichting het best kunt gebruiken?

Onze specialisten weten in welke ruimtes u gebruik moet maken van noodverlichting. Bovendien kunnen we aangeven welke oplossingen Zemper daarvoor biedt. En bent u benieuwd of u met de huidige verlichting voldoet aan de normen die hiervoor gelden? We kijken het graag samen met u na, en kunnen adviseren over aanvullende Zemper-noodverlichting.

En heeft u vragen over Zemper of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Voordelen van bedrijfsverlichting.be

  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  +31 (0)30 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.