Standaard gratis verzending
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Bakkerij verlichting

Verlichting in de bakkerij: achterin om het brood te bakken en in de winkel om dat mooi aan te prijzen. We zijn gespecialiseerd in LED-verlichting, afgestemd op uw specifieke behoeften. Om het brood op een mooie manier te presenteren en een sfeervolle lunchroom uit te lichten. Of om het werk ’s morgens vroeg met het brood zo aangenaam mogelijk te maken. Met het juiste licht, bijvoorbeeld in de meest productieve kleurtemperatuur. De juiste verlichting draagt bij aan een mooie afwerking en de hoogste productiviteit. Een goede investering, in verlichting voor de bakkerij.

Bakkerij verlichting categorieën

Hoe kies ik bakkerij verlichting?

Bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED bakkerij verlichting. Wij leveren verlichting voor zowel kleine als grote bakkerijen. Vele bakkerijen maken al gebruik van onze bakkerij verlichting en profiteren dagelijks van een enorme energiebesparing. Tevens kunnen wij de volledige installatie voor u uit handen nemen.

Advies nodig voor bakkerij verlichting?

We zijn ervaren specialisten in verlichting. Voor in de bakkerij en in de werkplaats, net als in magazijnen of specifiek in de winkel. Om de broden en andere producten uit te lichten zoals in een showroom en om tijdens het bakken van de broden haast met daglicht te kunnen werken.

Meer weten over de mogelijkheden voor verlichting in de bakkerij? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Inspiratie voor bakkerij verlichting

Voor zowel de werkplaats, als het winkelgedeelte is het belangrijk om de juiste verlichting toe te passen. De juiste vitrineverlichting zorgt ervoor dat het brood aantrekkelijker gepresenteerd wordt. Zo kunnen wij verlichting uitvoeren met speciale bakkerij modules. Deze lichtbronnen zijn gemaakt om optimaal resultaat te halen uit het uitlichten van bakkerijproducten.

Bedrijfsverlichting.nl heeft voor kleine en grote bakkerijen de verlichting verzorgd. Zo heeft een bakkerij een aantal verschillende verlichting nodig, denk aan: keukenverlichting, toonbank verlichting en winkelverlichting. Daarbij hebben grote bakkerijen vaak ook restaurant verlichting en stelling verlichting nodig. 

Bakkerij LED verlichting voor elke ruimte

Goede bakkerij verlichting vraagt om twee onderdelen:

 • Verlichting in de werkplaats
  Verlichting voor in de bakkerij, om de broden te bakken. Met de juiste temperatuur, om zelfs ’s vroeg in de morgen of midden in de nacht te kunnen werken aan de broden voor de dag die zal volgen. Met de juiste kleurtemperatuur, waardoor het aanvoelt als daglicht. Een keuze voor een praktische toepassing, zoals die in de bakkerij uitstekend van pas komt. Uiteraard op basis van LED, zodat u daar bovendien op een heel energiezuinige manier gebruik van kunt maken.
 • De juiste winkelverlichting
  Winkelverlichting voor in de bakkerij of in een lunchroom heeft heel andere eigenschappen. Om de broden en het andere lekkers op een sfeervolle manier te presenteren. Met een meer warmte lichtkleur, die uitnodigt om de producten uit te proberen. Aangenaam voor klanten en voor een mooie uitstraling van zowel de bakkerij als de winkel.

We maken voor de bakkerij verlichting gebruik van LED, net als wanneer u kiest voor een van de andere toepassingen. Dat betekent een energiezuinige keuze, waarmee u voorkomt dat de verlichting teveel kosten met zich meebrengt.

En tegelijkertijd kiest u daarmee voor maximale flexibiliteit in kleurtemperatuur en bijvoorbeeld het type armaturen dat u zoekt. Wij kunnen u daar goed over adviseren, om aan te geven wat er mogelijk is. En wat er goed aansluit bij de doelstellingen die u voor ogen heeft.

   Populaire bakkerij verlichting kopen?

   1. Light4U
    Nanna Large Zwart
    Nanna Large Zwart
    Vanaf € 101,95 € 101,95
   1. Karizma Luce
    Perla Zwart
    Perla Zwart
    Vanaf € 70,00 € 70,00
   1. Nordic Aluminium
    3-fase spanningsrails XTS opbouw - Zwart
    3-fase spanningsrails XTS opbouw - Zwart
    Vanaf € 16,55 € 16,55

   Proefmodel bakkerij verlichting

   Zoals u heeft kunnen lezen is het toepassen van de juiste LED verlichting belangrijk voor de ervaring van zowel de klant, als het personeel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig lichtadvies. Een andere mogelijkheid die wij u kunnen aanbieden is om de producten van uw interesse met eigen ogen te zien en uit te proberen, alvorens u een aankoop doet. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

   Installatieservice

   Veel van onze opdrachtgevers maken gebruik van onze installatieservice. Een vakman zorgt dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

   Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

   • Scherpste online prijzen
   • Alle bekende merken
   • Deskundig advies op maat (kosteloos)
   • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
   • Beoordeeld met een 9,3
   • 5 jaar fabrieksgarantie
   • En meer...

   Het kiezen van de juiste verlichting voor uw bakkerij is maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons op vele manieren bereiken:

   Bellen via 030 - 227 0494
   Whatsappen via 06 - 50 543 275
   Mailen via info@bedrijfsverlichting.be
   Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

   Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

   Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.