Standaard gratis verzending
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Portiekverlichting

Met portiekverlichting en galerijverlichting zorgt u voor een goed verlichte entree van uw pand. Dit maakt dat bezoekers zich veiliger en prettiger zullen voelen.

In portieken en galerijen kan het soms behoorlijk vochtig zijn. Al onze portiek- en galerijverlichting is goed bestand tegen vocht. Of u nu verlichting zoekt voor uw portiek, trappenhuis, entree of lifthal, onze LED portiekverlichting biedt uitkomst. Wij leveren energiezuinige LED verlichting, van gerenommeerde A-merken, tegen een scherpe prijs.

Portiekverlichting categorieën

Hoe kies ik portiekverlichting?

bedrijfsverlichting.be is een gerenommeerde partij binnen de markt van portiek- en galerijverlichting. Wij leveren verlichting voor zowel grote als kleinere organisaties. Wanneer u hulp nodig heeft met het installeren van de armaturen, maak dan gebruik van onze installatieservice. Een vakman zal ervoor zorgen dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

Advies nodig voor portiekverlichting?

Vindt u het moeilijk om de juiste verlichting te kiezen? Neem dan gerust contact op met één van onze lichtadviseurs. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag verder. Indien u gebruik wil maken van onze professionele installatieservice, dan weet u altijd zeker dat uw aangekochte lampen en armaturen, vakkundig worden geïnstalleerd.

Meer weten over de mogelijkheden voor portiekverlichting of gallerijverlichting? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Indien u gebruik wil maken van onze professionele installatieservice, dan weet u altijd zeker dat uw aangekochte lampen en armaturen, vakkundig worden geïnstalleerd.

Inspiratie voor portiekverlichting

Er zijn een aantal verschillende soorten portiekverlichting. Enkele voorbeelden zijn gallerijverlichting, buiten wandverlichting, trapverlichting of gevelverlichting. Portiekverlichting kan ook worden ingezet als verlichting voor de schuur of opslag.

Portiek LED verlichting voor elke ruimte

Ons portiekverlichting assortiment bestaat uit vele armaturen. Wij verkopen alleen kwaliteitsmerken zoals Macbright en Lival.

We hebben verschillende typen LED armaturen. Deze kunnen worden bevestigd aan plafonds en muren. De verschillen tussen de armaturen, zit met name in de opties van het armatuur. Zo zijn enkele armaturen dimbaar of bevatten een schemerschakelaar. De schemerschakelaar zorgt dat het licht gaat branden, zodra het gaat schemeren. Hij schakelt weer uit zodra er weer voldoende licht binnenkomt.

Alle portiekverlichting is goed bestand tegen vocht. Enkele armaturen zijn zelfs geheel waterdicht (IP65 gecertificeerd), en zijn daardoor dus bestand tegen direct contact met vocht, zoals tijdens een stevige regenbui. Alle armaturen zijn voorzien van energiezuinige LED lampen, hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten.

Uiteraard wil u graag dat de lamp een juiste kleur heeft en voldoende licht opbrengt. De kleurtemperatuur wordt in graden Kelvin uitgedrukt en geeft de kleur van het licht aan.

3000K (warm wit) geeft een geelwitte kleur, waar 4000K (naturel wit) wit licht geeft en 5000K een koel wit licht geeft. De meest gebruikte kleurtemperatuur voor galerijverlichting is 4000K.

De lichtopbrengst, die wordt uitgedrukt in het aantal lumen (lm), geeft de hoeveelheid licht aan die de lamp uitstraalt. Hoe meer lumen een lamp heeft, des te groter het oppervlak dat de lamp zal verlichten. U alle producten eenvoudig filteren op basis van uw specifieke wensen.

U kunt ook een gratis proefmodel aanvragen. Dan kunt u de product(en) eerst met eigen ogen zien en uitproberen, voordat u een bestelling plaatst.

   Populaire portiekverlichting kopen?

   Proefmodel portiekverlichting

   Zoals u heeft kunnen lezen is het toepassen van de juiste LED verlichting belangrijk voor de ervaring van bezoekers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig lichtadvies. Een andere mogelijkheid die wij u kunnen aanbieden is om de producten van uw interesse met eigen ogen te zien en uit te proberen, alvorens u een aankoop doet. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

   Installatieservice

   Veel van onze opdrachtgevers maken gebruik van onze installatieservice. Een vakman zorgt dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

   Voordelen van bedrijfsverlichting.be

   • Scherpste online prijzen
   • Alle bekende merken
   • Deskundig advies op maat (kosteloos)
   • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
   • Beoordeeld met een 9,3
   • 5 jaar fabrieksgarantie
   • En meer...

   Het kiezen van de juiste verlichting voor uw portiek of gallerij is maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons op vele manieren bereiken:

   Bellen via 030 - 227 0494
   Whatsappen via 06 - 50 543 275
   Mailen via info@bedrijfsverlichting.be
   Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

   Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

   Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.