Standaard gratis verzending
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Sportveldverlichting

Op het sportveld is goed zicht belangrijk. Vooral wanneer er na zonsondergang wordt gesport kan het zicht snel verminderen. Goede verlichting is dan de oplossing. Met ons assortiment sportveldverlichting bent u ook in de avond voorzien van voldoende licht.

Sportveldverlichting categorieën

Hoe kies ik sportveldverlichting?

bedrijfsverlichting.be is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting voor sportvelden. Wij hebben veel ervaring met LED verlichting voor onder andere voetbalvelden. 

Advies nodig voor sportveldverlichting?

We adviseren u graag over geschikte verlichting voor sportvelden. Bijvoorbeeld als het gaat om de lampen voor basketbalvelden of hockeyvelden. Daarbij hebben wij ook de nodige noodverlichting in ons assortiment. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Op die manier kunnen we u helpen alle verlichting voor de sportvelden uit te zoeken. We kennen de A-merken op dit gebied en denken graag met u mee over de armaturen die het best geschikt zijn. Zo maakt u voor de sport een goede keuze, waarop u terug kunt vallen zodra het buiten begint te schemeren of zodra het avond wordt. De ideale keuze voor goede verlichting, zodat u de sportervaring kunt bieden zoals u dat graag doet.

Benieuwd naar de mogelijkheden en welk type armaturen we adviseren voor de toepassing die u voor ogen heeft? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Inspiratie voor sportveldverlichting

Sportveldverlichting wordt op vele manieren ingezet. In ons assortiment hebben wij onder andere verlichting voor voetbalvelden, verlichting voor basketbalvelden, verlichting voor tennisbaanvelden en paardenbakverlichting. Voor alle mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze lichtexperts.

Sportveld LED verlichting voor elke ruimte

De keuze voor de juiste sportveldverlichting is enorm belangrijk. Verlichting is bepalend voor de prestatie van de sporters. Onze breedstralers zijn sterke lichtbronnen speciaal gemaakt om grote oppervlaktes te verlichten. De LED breedstralers in ons assortiment zijn van gerenommeerde A-merken zoals: Double Lux, Philips en MacBright. Ook komen vrijwel alle stralers in aanmerking voor subsidie (EIA).

Bij de aanschaf van verlichting is het belangrijk om het type licht te bepalen. De producten in ons assortiment zijn naar persoonlijke voorkeur af te stellen op basis van kleurtemperatuur en gradenbundel.

Twijfelt u over de juiste verlichting? Of wilt u advies krijgen over uw situatie? Neem dan contact met ons op. Onze lichtexperts helpen u graag verder met een passende lichtoplossing.

Populaire sportveldverlichting kopen?

Proefmodel sportveldverlichting

U kunt ook een gratis proefmodel aanvragen van een product naar keuze. Wij sturen u dan volledig kosteloos een product toe. Vervolgens kunt u het product gedurende 14 dagen bekijken en/of uitproberen. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen

Installatieservice

Veel van onze opdrachtgevers maken gebruik van onze installatieservice. Een vakman zorgt dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

Voordelen van bedrijfsverlichting.be

  • Scherpste online prijzen
  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Het kiezen van de juiste verlichting voor uw sportveld is maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons op vele manieren bereiken:

Bellen via 030 - 227 0494
Whatsappen via 06 - 50 543 275
Mailen via info@bedrijfsverlichting.be
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.