• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Spuitcabine verlichting

Goede verlichting in een spuitcabine is niet alleen cruciaal voor het kunnen leveren van kwaliteitswerk, maar ook voor de veiligheid op de werkvloer. Goede spuitcabine verlichting helpt bij een goede kleurweergave en het creëren van een veilige werkomgeving voor personeel. Daarnaast moet de verlichting in een spuitcabine voldoen aan meerdere eisen. Het verstandigst is dan ook om onderstaand contactformulier in te vullen en advies in te winnen bij onze ervaren lichtexperts. Lees meer

Appartementencomplex verlichting categorieën

 • De scherpste online prijzen
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Inspiratie

LED TL armaturen voor spuitcabineLED TL armaturen voor spuitcabine

Verlichting spuitcabine: de juiste kleurtemperatuur voor zowel veiligheid als werkzaamheden

Goede verlichting in een spuitcabine is belangrijk voor veel verschillende factoren, van veiligheid tot goed zicht bij de werkzaamheden. Daarom is helder licht nodig. Vaak is zogenaamd ‘daglicht wit’ gewenst in een ruimte als een spuitcabine. Voor spuitcabine verlichting adviseren wij dan ook een kleurtemperatuur van minimaal 5000K of hoger. Over het algemeen adviseren wij 5000K tot 6500K, dit is te vergelijken met daglicht. Een kleurtemperatuur tussen de 5000K en 6500K, in combinatie met een hoge CRI-waarde, zorgt ervoor dat kleuren nauwkeurig worden weergegeven. Dit is dan weer essentieel voor het kunnen beoordelen van de lakkleuren.

Spuitcabine lampen: lichtsterkte

Spuitcabine verlichting moet egaal zijn zodat de werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen worden verricht. Daarbij moet in een spuitcabine gebruikt worden gemaakt van hoge lichtsterktes. Een professionele werkomgeving moet voldoen aan de NEN norm voor werkplekverlichting. De NEN staat voor ‘Nederlandse Norm’. Deze norm beschrijft de eisen rondom de werkverlichting in een binnenruimte. Deze norm geeft aan wat het minimale lichtniveau moet zijn. Een hoger lichtniveau is dus nog beter. Een hoge lichtsterkte zorgt voor goed zicht en minimaliseert schaduwen, waardoor de werkzaamheden goed en veilig uitgevoerd kunnen worden.

LED breedstralersLED breedstralers

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met uiteenlopende projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en residentiële oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

LED TL verlichting voor spuitcabinesLED TL verlichting voor spuitcabines

Spuitcabine verlichting: soorten lampen spuitcabine

Een spuitcabine kan worden verlicht met meerdere soorten lampen, maar het meest voor de hand liggend is om wandlampen en plafondlampen te plaatsen. Zo kunnen lampen aan het plafond van de spuitcabine worden bevestigd om algemene verlichting te bieden en wandlampen kunnen worden geïnstalleerd om extra verlichting te bieden of om schaduwen te minimaliseren. Geschikte spuitcabine lampen zijn bijvoorbeeld de Scirocco Pro - Double Lux Lighting en de LED Tube Rondo IP67 - Double Lux Lighting. Daarnaast is een heel belangrijk punt bij spuitcabine lampen dat deze nevel- en waterdicht zijn, zodat ze beschermd zijn tegen verfdampen en deze er niet in kunnen komen. Lampen die nevel- en waterdicht zijn, zullen dan ook een stuk langer meegaan dan lampen die dat niet zijn. Onze lichtadviseurs adviseren graag over welke armaturen geschikt zijn als spuitcabine verlichting. Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

Veelgebruikte verlichting in spuitcabines

 1. Light4U
  Samen te stellen
  World LED 180 Wit
  World LED 180 Wit
  Vanaf € 93,11 € 76,95
  Op voorraad
 2. SEC Lighting
  Samen te stellen
  ALUX3-AT LED-noodverlichting opbouw Autotest 1h Zwart
  ALUX3-AT LED-noodverlichting opbouw Autotest 1h Zwart
  € 146,35 € 120,95
  Op aanvraag

Voordelen van bedrijfsverlichting.be

 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  +31 (0)30 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

LED TL armaturen plafondLED TL armaturen plafond
Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.