• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Verlichting parkeergarage

In een parkeergarage is goede verlichting van essentieel belang voor zowel veiligheid als functionaliteit. Door goede verlichting te plaatsen in de parkeergarage, hebben bestuurders voldoende zicht tijdens het parkeren en het rijden door de garage. Daarnaast zorgt het er ook voor dat zowel voetgangers als bestuurders goed zichtbaar zijn, dit verkleint de kans op ongelukken. Naast deze punten, zijn er nog meer factoren die belangrijk zijn voor verlichting in de parkeergarage. Lees meer

Parkeergarageverlichting categorieën

 • Slagvaste LED armaturen

  Slagvaste TL armaturen

  Het LED TL armatuur compleet kopen? Een goed voorbeeld van onze slagvaste LED armaturen, geschik...

 • LED noodverlichting

  LED noodverlichting

  Verlicht vluchtwegen en geef aanduidingen in geval van nood....

 • LED panelen

  LED panelen

  Praktische verlichting om oppervlaktes eenvoudig te verlichten....

 • LED downlights

  LED downlights

  Inbouwarmaturen waarmee oppervlaktes egaal worden verlicht....

 • Advies voor LED-verlichting ontvangen?

  Wij zijn gespecialiseerd in projectverlichting en geven graag advies om een perfecte lichtsituatie te creëren met LED-verlichting. Meer weten? Klik op de knop en vul onderstaand contactformulier in!

  LED strips op maatLED strips op maat

  De perfecte lichtoplossing

 • De scherpste online prijzen
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Inspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met uiteenlopende projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en residentiële oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

LED TL armaturen opslagLED TL armaturen opslag

Ledverlichting garage: energie-efficiëntie en noodverlichting

Verlichting in parkeergarage staat een lange tijd achterelkaar aan. Daarom is het verstandig om voor energiezuinige verlichting te kiezen, zoals LED-verlichting. Overweeg het gebruik van bewegingssensoren die de verlichting inschakelen als er beweging wordt gedetecteerd. Door alleen verlichting te gebruiken wanneer dat nodig is, kan dit helpen om energie te besparen. Vooral op momenten dat er geen auto's of mensen aanwezig zijn in bepaalde gebieden van de parkeergarage, is het niet per se nodig dat de verlichting aan staat.

Daarnaast is noodverlichting een belangrijk onderdeel van de verlichting in een parkeergarage. Vluchtroutes moeten kunnen worden aangegeven. Zorg ervoor dat er voldoende noodverlichting aanwezig is om de veiligheid van mensen te kunnen garanderen in geval van een stroomstoring of noodsituatie. Nooduitgangen, trappenhuizen en doorgangen moeten altijd goed verlicht zijn. Óók bij stroomstoringen. Voor noodverlichting adviseren we verschillende typen LED noodverlichting. Zeker weten dat aan de eisen wordt voldaan? Neem dan contact met ons op, onze ervaren lichtadviseurs denken graag mee over de ideale lichtoplossing.

Verlichting parkeergarage: lichtopbrengst en gelijkmatige verlichting

Parkeergarages vereisen verlichting met een hoge lichtopbrengst zodat er overal voldoende zicht is. Dit is belangrijk voor de veiligheid en het gemak van de gebruikers. LED-armaturen zijn hier een goede keuze voor, omdat ze een efficiënte en krachtige verlichting bieden met een langere levensduur en lagere energiekosten.

Daarnaast is het belangrijk dat de verlichting gelijkmatig wordt verdeeld over de hele parkeergarage. Zo kunnen donkere gebieden en schaduwen worden verminderd. Dit kan worden bereikt door de armaturen strategisch te plaatsen. Hierdoor wordt consistente helderheid gegarandeerd en ervoor gezorgd dat er geen verblinding ontstaat voor de bestuurders.

LED buitenverlichting parkeergarageLED buitenverlichting parkeergarage
LED wandlampen voor parkeergarageLED wandlampen voor parkeergarage

Garage verlichting: duurzaamheid en onderhoud

Vaak hangen in parkeergarages ontzettend veel lampen. Dan is het fijn als de verlichting niet veel onderhoud nodig heeft. Het is verstandig om te kiezen voor energiezuinige LED-armaturen die een lange levensduur hebben en minder onderhoud vereisen. Dit vermindert de kosten en zorgt ervoor dat de verlichting in de parkeergarage consistent en betrouwbaar blijft.

Veelgebruikte verlichting in parkeergarage

 1. Light4U
  Waterdicht (>IP65) Samen te stellen
  Cimbri Wit
  Cimbri Wit
  Vanaf € 114,89 € 94,95
  Op voorraad

Voordelen van bedrijfsverlichting.be

 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  +31 (0)30 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

LED TL armaturen voor parkeergarageLED TL armaturen voor parkeergarage
Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.