• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED paneel 30x120

Het LED paneel in 30x120 is een langwerpig paneel, goed geschikt voor een aantal professionele toepassingen. Dus wilt u een tekenkamer, een kantoor of een algemene ruimte verlichten? Dit paneel is mogelijk goed geschikt, bijvoorbeeld in 3000K en 4000K voor warm wit licht of natuurlijk wit licht. Lees meer

Producten 1-11 van 23

Van hoog naar laag sorteren
 1. Service

  Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

  • Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Pagina
per pagina
LED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneelLED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneel

Meer informatie

De LED panelen zijn afgestemd op typische maten voor een systeemplafond. Als het plafond bestaat uit panelen in 30x120 centimeter is dit de afmeting voor het LED paneel die de beste keuze vormt. Het is dan namelijk mogelijk om een paneel uit het plafond te verwijderen, om er vervolgens verlichting in te plaatsen. En niet zomaar verlichting, maar duurzame en zuinige verlichting die klaar is voor de toekomst. De LED panelen gaan zuinig om met elektriciteit en hebben een zeer lange levensduur. Dat maakt het een investering voor jaren vooruit, natuurlijk op basis van hoge kwaliteitseisen voor de verlichting.

Is er geen systeemplafond beschikbaar, of niet in de maat 30x120? Ook dan is het mogelijk om de LED panelen te plaatsen:

 • Opbouw
  Standaard is een LED paneel beschikbaar op basis van inbouw. Indien er geen (geschikt) systeemplafond beschikbaar is kunt u gebruik maken van een opbouwframe. Dit zorgt ervoor dat u de panelen toch aan het plafond kunt bevestigen, voor een nette en strakke oplossing.
 • Gependeld
  Gependeld hangen de panelen aan het plafond. Het is op die manier mogelijk om de ruimte met LED panelen te verlichten, bijvoorbeeld in 30x120 centimeter. Onze specialisten adviseren u graag over de ideale afstand tussen de afzonderlijke panelen.
LED panelen kantoor trackpaneel 30x120cm
LED panelen tandarts 30x120cmLED panelen tandarts 30x120cm

UGR-waarde van het LED paneel

De kwaliteit van een LED paneel in 30x120 centimeter blijkt onder andere uit de UGR-waarde daarvan. Dit staat voor de mate van verblinding of hinder, voor mensen die langere tijd werken in een ruimte met deze verlichting. Des te lager de waarde, des te lager ook de mate van hinder die mensen ervaren. Met name in ruimtes waar mensen langere tijd achter een beeldscherm werken mag de UGR-waarde niet te hoog zijn.

Globaal gelden deze grenswaarden als geschikt:

Onze specialisten adviseren u graag over de LED panelen in 30x120 die beschikbaar zijn, bijvoorbeeld op basis van de UGR-waarde.

Bovendien adviseren we u over specifieke varianten of uitvoeringen van de panelen, bijvoorbeeld waterdicht (IP65). Op die manier kunt u het 30x120 LED paneel nog in heel andere situaties en omgevingen gebruiken, afhankelijk van waar u die nodig heeft. Dus gaat het om een vochtige of een natte ruimte? Dan vertellen we u graag meer over de panelen die u daarvoor kunt gebruiken.

LED panelen bloemenwinkel 60x60cm
LED panelen kantoor systeemplafond 60x60cmLED panelen kantoor systeemplafond 60x60cm

In iedere kleurtemperatuur

Zoekt u specifiek naar een LED paneel 30x120 in 3000K of 4000K. Deze twee kleurtemperaturen zijn geschikt voor verschillende toepassingen:

 • 3000K: warm wit licht
  Het warm witte licht is een heel sfeervolle en gezellige keuze. Dat is goed geschikt in een woonkamer, een winkel of in bijvoorbeeld een lounge. In sommige gevallen zijn de panelen configureerbaar. Dat betekent dat u ze zelf kunt instellen, op de kleurtemperatuur die u wilt gebruiken.
 • 4000K: naturel wit licht
  Het natuurlijk witte licht bij 4000K is goed geschikt voor allerlei verschillende situaties. Dus wilt u een algemene ruimte, een kantoor of een winkel verlichten met LED? Dan is deze kleurtemperatuur waarschijnlijk goed geschikt.

Er zijn alternatieven beschikbaar, bijvoorbeeld voor koel wit licht. Aan de hand daarvan leggen onze specialisten u graag uit waar u het best voor kunt kiezen. Bovendien is er natuurlijk de mogelijkheid om dit gewoon zelf uit te proberen. U kunt een proefmodel bestellen, om dat op uw gemak uit te proberen. Ontdek en ervaar op die manier zelf of het LED paneel in 30x120 inderdaad de juiste keuze vormt voor de toepassing die u voor ogen heeft.

LED panelen museum keuken 60x60cm
LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm gangLED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm gang

LED paneel 30x120

Bent u toe aan meer duurzame en zuinige verlichting, op kantoor of in de winkel? Net als in andere (bedrijfs)ruimtes zorgen wij er met LED voor dat u daarmee optimaal kunt verlichten. Dat kan op basis van 30x120 voor het systeemplafond, net als in andere afmetingen. Vertel ons waar u naar zoekt, dan leggen we u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

En heeft u vragen over het LED paneel 30x120 of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.