• Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Aansluitmateriaal

LED strips op maat zijn zeer breed toepasbaar en zorgen voor extra beleving. Bijvoorbeeld voor onder de toonbank van uw winkel, als sfeerverlichting in uw restaurant, ter verfraaiing van uw bedrijfslogo of als lichtreclame. U kunt bij ons LED strips per meter kopen in veel verschillende kleuren. U vindt bij ons ook LED strips op maat die dimbaar zijn of verstelbaar in kleurtemperatuur. Voor elke toepassing kunnen wij u voorzien van passende, kwalitatieve LED strips. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer informatie

Vindt u het lastig om te bepalen welke LED strip u het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u kosteloos en vrijblijvend advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

LED strip op maat assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan LED strips op maat, zodat u altijd een LED strip kunt vinden die perfect past bij uw wensen. In ons assortiment koopt u elke ledstrip per meter die u nodig heeft.

Het assortiment onderscheidt zich op basis van de kleur van het licht. De kleurtemperatuur wordt in graden Kelvin uitgedrukt en geeft de kleur(en) van het licht aan. Zo geeft 2700K (extra warm wit) bijvoorbeeld een gele kleur, 3000K (warm wit) geeft een geelwitte kleur en 4000K (naturel wit) geeft wit licht.

Wanneer u op zoek bent naar strips die verschillende decoratieve kleuren licht geven, ga dan voor onze RGB LED strips. Deze RGB strips geven extra sfeer aan uw pand of ruimte, in de door u ingestelde kleur. De RGBW LED strips zijn naast de decoratieve kleuren ook in staat om wit licht te geven. Als u slechts één bepaalde kleur licht zoekt, hebben wij hier ook producten voor. Wanneer u wenst dat de LED strip volledig bestand is tegen water, kies dan een strip die waterdicht is. Deze herkent u aan de IP67-waarde. Voor een overdekte omgeving waar het toch vochtig kan zijn (bijvoorbeeld bij portiekverlichting) is een IP54 waarde (spatwaterdicht) ook afdoende.

Naast de verlichting vind u ook LED transformators en LED strip profielen in het assortiment. Met de juiste transformator zorgt u ervoor dat uw LED strips de juiste hoeveel spanning krijgen. De LED strip profielen zorgen voor de gewenste afdekking.

Alle LED strips in ons assortiment zijn van het kwaliteitsmerk Berla. Dit merk staat bekend om haar uitstekende producten met goede kleurweergave, die eenvoudig dimbaar zijn en een lange levensduur hebben.

LED strip op maat

Naast de keuze voor het type LED strip op maat en de juiste kleurtemperatuur, is de lichtopbrengst en de mate van kleurechtheid ook belangrijk. Zorg daarom dat dit goed past bij de gewenste toepassing.

De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in het aantal lumen (lm). Dit geeft de hoeveelheid licht aan die de strip uitstraalt. Hoe meer lumen een strip heeft, des te groter het oppervlak dat de strip zal kunnen verlichten.

De kleurweergave van een strip (CRI), geeft aan hoe waargetrouw een lichtbron de kleuren weergeeft. Bij een lage kleurweergave (CRI <80) wijken kleuren sterk af van de kleuren die u in het echt waarneemt. Met een hoge kleurweergave(CRI>80) bent u verzekerd van een echte, levendige kleur.

Onderaan deze pagina vindt u al onze LED strips op maat. U kunt alle producten eenvoudig filteren, aan de hand van uw specifieke wensen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

U kunt ook een gratis proefmodel aanvragen. Wij sturen u dan volledig kosteloos een product toe. Vervolgens kunt u het product gedurende 14 dagen bekijken en/of uitproberen. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

LED strip op maat kopen bij bedrijfsverlichting.be

bedrijfsverlichting.be is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting. Wij leveren verlichting voor zowel grote als kleine bedrijven. Ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden. Wanneer u hulp nodig heeft met het installeren van de armaturen, maak dan gebruik van onze handige LED-installatieservice.

Voordelen van bedrijfsverlichting.be

  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  +31 (0)30 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.