Standaard gratis verzending
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Beursverlichting

De verlichting voor een beursstand helpt met het creëren van een bepaalde uitstraling. Op een beurs staan vaak meerdere grote stands die de aandacht van bezoekers willen trekken. Het is dan belangrijk om zelf op te vallen. Eén van de beste manieren om op te vallen is door middel van de juiste LED verlichting. Dankzij het gebruik van onder andere LED-strips, display verlichting en LED spots kan er een indrukwekkende lichtervaring worden gemaakt.

Beursverlichting categorieën

De vele functies van beursverlichting

Verlichting op een beurs heeft meerdere functionaliteiten. De juiste LED verlichting is afhankelijk van het doel van de beursstand. Is de beursstand georiënteerd op het verkopen van producten? Kies er dan voor om de belangrijkste producten uit te lichten met LED spots. Zo wordt de aandacht getrokken naar dit product. Het is dan ook mogelijk om display verlichting in te zetten. Door middel van deze verlichting worden producten optimaal uitgelicht.

Een beursstand kan ook een bepaalde ervaring willen overbrengen. In dit geval kan LED verlichting een fraaie ondersteuning zijn om de beleving compleet te maken. Een mogelijke combinatie is dan LED strips met railverlichting. Kortom, de mogelijkheden van beursverlichting zijn eindeloos.

LED verlichting beursstand: LED strips op maat

Verlichting dat vaak wordt toegepast op een beurs zijn LED-strips. bedrijfsverlichting.be biedt de service aan waarbij LED-strips volledig op maat worden gemaakt. LED-strips zijn een flexibele lichtoplossing en worden plug & play geleverd. Dit maakt de installatie snel en gemakkelijk. Onze LED-strips, profielen en toebehoren zijn tot op de millimeter nauwkeurig leverbaar. Uiteraard met vrijwel alle mogelijkheden qua dimmen en lichtsturingen. Ook kunnen wij scènes en specifieke kleuren inprogrammeren.

Inspiratie opdoen voor beurs verlichting

De afgelopen jaren hebben wij een mooi portfolio opgebouwd door het verlichten van beursstands. Bekende merken die wij met onze partners hebben geholpen aan beursverlichting zijn onder andere Bol.com, Range Rover, The North Face, Unilever en Honda. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk bovenstaande projectfoto’s of onze projectenpagina.

LED beurs verlichting: LED spots, LED panelen en meer

De trussen boven de beursstand worden ook regelmatig ingezet om LED verlichting te bevestigen. Het is dan mogelijk om de stand eenvoudig vanaf de constructie te verlichten. Dit geeft de vrijheid om LED spots, LED panelen en andere LED verlichting in te zetten. In veel situaties maakt dit het eenvoudiger om de juiste sfeer- en basisverlichting toe te passen. Mocht er een staalconstructie aanwezig zijn boven de stand, dan kunnen wij dit meenemen in een eventueel lichtplan.

Populaire beursverlichting kopen

 1. Nordic Aluminium
  3-fase spanningsrails XTS opbouw - Zwart
  3-fase spanningsrails XTS opbouw - Zwart
  Vanaf € 16,55 € 16,55
 1. Karizma Luce
  Stretto Zwart
  Stretto Zwart
  Vanaf € 100,00 € 100,00

De perfecte lichtervaring voor een beursstand: lichtadvies op maat

Onze lichtadviseurs hebben jarenlange ervaring met het verlichten van beursstands. In de afgelopen jaren hebben wij tientallen bedrijven geholpen met beursverlichting. Dit doen wij door middel van een gratis lichtplan of vrijblijvend lichtadvies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lichtadviseurs, zij helpen graag verder!

Bellen: 030 - 227 0494
Whatsappen: 06 - 50 543 275
Mailen via: info@bedrijfsverlichting.be
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.